Ateneul Tătărasi a fost închis! Pericol de moarte in unitatea lui Bratescu

0
68

Ateneul Tatarasi a fost inchis, incepand de astazi, pentru nereguli grave in ce priveşte siguranta contra incendiilor. În urma verificarilro facute de institutiile abilitate, doua trape de fum de pe tavanul Ateneului sunt nefunctionale, existand oricand riscul unui incident precum cel de la Clubul Colectiv.
La randul sau, Ateneul Tătărași informează publicul și colaboratorii că, „din cauza noilor acte normative ce reglementează activitatea de P.S.I”., activitatea instituției se suspendă. În perioada următoare, la sediul Ateneului Tătărași vor avea loc lucrări de revizie și completare a sistemului de prevenire a incendiilor.
Astfel, se amână spectacolele de teatru: „1+1â3”, regie Andrei Ciobanu, programat pe 13 noiembrie 2015, „Fata fără zestre” de Alexandr Nicolaevici Ostrovski, regie Radu Ghilaș programat pe 15 noiembrie 2015, „Dragoste pe… G.P.S.”, regie Andrei Ciobanu programat pe 20 noiembrie 2015 și „Steaua fără nume” de Mihail Sebastian, regie Andrei Ciobanu programat pe 21 noiembrie 2015.
Biletele achiziționate deja pot fi păstrate pentru următoarele reprezentații sau spectatorii pot intra în posesia contravalorii acestora la sediul instituției noastre de luni pana vineri în intervalul orar 9.00 -16.00.
Cursurile pentru copii și tineret vor fi recuperate ulterior, programul fiind stabilit împreună cu părinții și profesorii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here