Ateneul Tatarasi s-a racordat la sistemul centralizat de incalzire

0
54

Conducerea Ateneului Tatarasi a decis in aceasta saptamana racordarea institutiei la Magistrala 2 de termoficare, dupa o analiza asupra beneficiilor oferite de sistemul centralizat de termoficare din Municipiul Iasi.
Ateneul Tatarasi va fi alimentat cu agent termic printr-un modul termic individual, care permite clientului sa decida singur momentul pornirii sau opririi caldurii.
De asemenea, temperatura din sala de spectacole si spatiile administrative poate fi reglata la nivelul dorit, iar functionarea automata a modulului, supervizata non-stop din Dispeceratul Veolia, va face ca intreg procesul sa fie unul usor de aplicat.
Pe langa aceste avantaje, un element important il constituie economia financiara realizata de conducerea Ateneului din Iasi: costuri mai mici cu 35% la factura anuala de apa calda si caldura, in raport cu vechea solutie de furnizare a energiei termice. Totodata, racordarea la Veolia ofera o crestere de randament de 22,5% fata de sursa pe gaze naturale.
Racordarea Ateneului Tatarasi survine dupa o lunga lista de institutii de invatamant, institutii sanitare, sedii de birouri, hoteluri, centre comerciale, etc care au ales conectarea la sistemul centralizat de termoficare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here