Atentie la capcanele din Kaufland! Sesizarea consumatorului – „Castraveti murati in jgheaburi de vite si mici din mate de vita si bicarbonat”.

0
70

Pe adresa Oficiului pentru Protectia Consumatorului din Iasi sosesc zilnic sesizari cu privire la calitatea produselor si serviciilor din complexele comerciale. Dintre toate, fie LIDL, Carrefour sau Billa, cele mai multe reclamaţii se îndreapta spre complexul Kaufland, fata de care iesenii reclama, in primul rand, calitatea foarte proasta a unora dintre produsele aflate la raft.
Am cumparat pe data de 17 februarie niste mici care expirau pe 19. In timpul cat am prajit pe gratar 12 dintre acesti mici, s-a scurs o cana de apa din ei iar produseul final a aratat precum 12 cacareze prajite cu un gust asemanator ca cel de ciuperca afumata pusa in baiţ de bicarbonat. Nu se simţea deloc gust de carne cu toate ca eticheta era plina, in vreo trei locuri, de mentiunea „carne din Germania”. Tre’ sa aduca carne de vita din Germania? Noi nu avem vitele noastre, mai ales alea care ne dau bicarbonat cu mate in loc de carne?”, a spus Ionut Stoian, unul clientii tepuiti de Kaufland. Produsul mentionat de client este produs de Westfleisch Romania, Tarnaveni, judtul Mures.
Un alt iesean s-a aratat nemultumit de castravetii murati cumparati din acelasi complex comercial.
Am cumparat un borcan de castraveti murati din Kaufland si cand am gustat mi s-au strepezit dintii. O zeama mai bahlita si sarata nu cred ca exista nici in putinicile pe care le arunca gospodarii, primavara la gunoi, de imput tot cartierul. Cand faci un contract pentru desfacerea unui produs in retea proprie, oare chiar nu te uiti, nu esti curioas ce produs iti intra in magazin? E adevarat ca gusturile nu se discuta, dar sa pui la raft un produs scump cu gust de cacat, in cazul asta nu stiu unde e afacerea si cine sunt cei pacaliti. Oricum, nu cei din Caracal (n.r. SC Leader International SA) care, probabil, au o reteta singulara in lume, procedeul de murare desfasurandu-se intr-un jgheab cu sararie pentru vite”, a spus si Mardare Cozma
Peste calitatea precara a unora dintre produse, clientii mai sunt nemultumiti si de prestatia angajatilor care de cele mai multe ori sunt blazati, tari in gura ori de negasit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 5 =