Atentie soferi! Strada Gh. Săulescu și stradela Silvestru, inchise timp de 4 zile pentru lucrari de reparatii

0
60

Având în vedere lucrările de reparații, în scopul menținerii rețelei stradale în bună stare de exploatare și de siguranță a circulației la carosabilul de pe str. Gheorghe Săulescu, S.C. Citadin S.A. va efectua lucrări de reparații pe strada mai sus menționată în perioada 26 – 29 iulie 2017. Lucrările de reparații se vor executa în intervalul orar 8.00 – 16.00, perioadă în care strada va fi închisă circulației autovehiculelor.

Lucrările angajaților Citadin se vor desfășura funcție de condițiile meteorologice. În perioadele menționate, pe sectoarele de lucru traficul rutier va fi permis pentru mașinile de intervenție ale Poliției, Ambulanței și Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

În aceeași ordine de idei, angajații Citadin vor interveni cu lucrări și pe stradela Silvestru. Pe acest tronson se va lucra în data de 26 iulie 2017, în intervalul orar 8.00 – 16.00, perioadă în care traficul autoturismelor va fi restricționat temporar. Lucrările angajaților Citadin se vor desfășura funcție de condițiile meteorologice.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here