ATENTIE! Un golanete protejat de Primarie intr-o casa din centrul Iasului, escroc sentimental pe facebook

0
61

Un cersetor cu apetente de infractor, chirias al Primariei intr-un imobil evaluat la jumatate de milion de euro, de pe strada Closca, a devenit subiect caritabil pe facebook.

Un afacerist care l-a gasit in preajma Mitropoliei, a fost topit de dorinta expresa manifestata de cersetor, de a i se gasi un loc de munca, asa ca a dat sfoara in mediul online, eventualilor angajatori care au lucruri de carat, de spalat sau spart.

Mi-a cerut un ban, dupa care mi-a spus, aproape implorat, daca am sau stiu vreun loc de munca pentru el! A inceput sa imi povesteasca ca a mai lucrat ca manipulant si la curatenie si ca el vrea sa munceasca si ca isi cauta de lucru! Are 4 copii si stau intr-o casa data de primarie. Traiesc doar din alocatia copiilor. Ma gandesc ca cineva care ar dori un manipulant, ingrijitor, curatenie sau orice altceva crede ca poate da de lucru, ar putea apela”, se arata in postarea facuta de acest afacerist de buna credinta.

Apelul acestuia a fost intampinat de internauti cu urale, de parca s-ar fi deschis, brusc, poarta uitata a unei imense generozitati. Printre cei care au cazut cu naivitate in plasa aprecierilor fata de acest individ, pe nume Ion Corodeanu, tinem sa facem o scurta prezentare, in ajutorul careia ne-au venit chiar si cativa dintre vecinii care au citit postarea omului de afaceri. Nu de alta, dar nu ar fi corect ca oameni de buna credinta sa cada in plasa acestui escroc, si sa-si bage cu naivitate, in casa sau in firma, un hot notoriu.

Cand nu este vazut impingand un carucior cu cel mai mic puradel la bord, pe langa bisericile sau terasele din centru, acolo unde ii place sa cerseasca, sau scorminind prin containerele de la blocurile din centru, prestatorul social poate fi vazut etalandu-si burdihanul la soare, direct pe trotuarul din fata casei, chiar in buza canalului in care colocatarii sai arunca zoaiele, in compania vesnicelor seminte, urmarind trecatorii cu priviri turbate.

Intr-una din zile, acest individ, aflat intr-o vizibila stare de ebrietate, metamorfozat de un costum de manelist, cu o camasa alba pe el, descheiata pana la buric, cu ghiul pe deget si parul geluit, scuipa trecatorii, intr-o evidenta dorinta de a-i provoca”, ne-a spus Delia Matei.

Un alt internaut a relatat cum “cersetorul de locuri de munca”, in timpce era insotit la cersit de doi dintre cei 3 copii, a inceput sa urle si sa izbeasca cu o piatra in trotuarul de la Casa Modei, speriindu-si propii copii, dar si trecatorii.

Sotia acestui individ, tot de etnie, cunoscuta pentru comportamentul ei violent si lipsa de discernament, cu internari succesive la Spitalul de Psihiatrie, a fost surpinsa iarna trecuta in timpul unei crize, in timp ce arunca cu gheata in pietonii si masinile care treceau prin dreptul casei pe care Primaria le-a repartizat-o in centrul Iasului. In acest moment este insarcina pentru a 4-a oara, un motiv in plus pentru a reveni la ce stie sa faca mai bine- cersetoria.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here