Atenţie! Viceprimarul Mătăsaru face primele vizite de lucru pe şantiere, ghidat de Tomorug, spaima „lucrului bine făcut”

0
50

Daniel Mătăsaru, noul viceprimar al Iaşului, care îşi va desfăşura activitatea temporară în Sala 24 din Palatul Roznovanu, a primit în cursul zilei de ieri, noile atribuţii. Printre acestea se regăsesc şi atribuţiile viceprimarului Gabriel Surdu, aflat în această perioadă în concediu.
L-am familiarizat cu tot ce înseamnă activitatea Primăriei. De dimineaţă s-a deplasat împreună cu directorul tehnic, Dan Tomorug, pe zonele de şantier, pentru a intra în contact cu viaţa unei zile de muncă. Atribuţiile dumnealui sunt nuanţate pe DAC, Termoservice, CET, Spitalul Parhon, tot ce înseamnă Resurse Umane, Registrul Agricol, corespondenta si partea de vizibilitate a Primariei, pe Legea 544, Ordonanta 27, atribuţii preluate de la domnul viceprimar Surdu. Cred că am împărţit echitabil activitatea în Primărie, astfel încât să o putem şi face”, a declarat primarul interimar, Mihai Chirica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 25 = 30