Atitudine liberala! Nici bine instalat, Alexe ii ameninta pe pesedisti ca vor infunda puscaria

0
59

Costel Alexe continua sa isi faca un tel din folosirea pandemiei in interes de imagine. De cand si-a inceput campania, nu mai conteneste sa ameninte in stanga si in dreapta ca umple puscariile cu oponentii sai politici. Macane tema Covidului in bietul ministru,  precum plange padurea Letea dupa nechezat de armasari.

Ajuns la carma Consiliului Judetean Iasi, si flancat de gasca politica, ministrul Nelu Tataru, prefectul “apolitic” Marian Grigoras si de Mihai Chirica, acesta se lauda ca intru limpezirea temei Spitalul COVID de la Letcani, subiect care ar trebui sa cada mai degraba in sarcina procurorilor, nu va precupeti niciun efort in a-si infunda contracandidatul.

Am promis că prioritatea zero și urgența mandatului de Președinte al Consiliului Județean Iași este clarificarea tuturor inadvertențelor și controverselor din jurul acestui proiect de interes public. Vă promit că voi clarifica cât mai rapid o altă situație pe care o găsesc strigătoare la cer: deși în caietul de sarcini s-au plătit peste 13 milioane de euro pentru un spital funcțional cu peste 250 de paturi, cu greu astăzi s-ar putea operaționaliza undeva la 28 spre 40 de paturi. Sănătatea nu are culoare politică și le transmit și pe această cale un mesaj clar tuturor celor care au folosit timp de 6 luni acest spital ca armă politică și temă de campanie: cine a greșit va plăti atât administrativ cât și penal! ”, a spus Alexe.

Cine sunt eu? Amnezia de dupa alegeri

O clica de nemernici care au facut afaceri cu statul pe la spatele pandemiei si au executat la comanda tot felul de balbe neconstitutionale, sunt prezentati de Alexe, individ care face parte din aceeasi clica pacatoasa, ca fiind niste eroi.

În primele luni ale pandemiei și ulterior în starea de alertă România a reușit să gestioneze extraordinar de bine criza și am fost exemplu de bună practică la nivel european! A fost o reușită colectivă, căci eforturile Guvernului și deciziile autorităților locale au fost susținute de către populație. Vreau să cred că vom reuși de această data să facem față provocărilor și, împreună, cu o bună colaborare între autorități locale și populație, cu toții trebuie să fim responsabili și să luăm măsurile care se impun pentru a gestiona corect criza, pentru a ne proteja pe noi și cei din jurul nostru”, a spus Alexe.

Deloc aplicat si fara o calitate clara asumata, Alexe a trecut imediat la un mesaj adresat romanilor care vin la pelerinajul Sfintei Parascheva, sa pastreze distantarea sociala. Pesemne i s-au urcat tare la cap fumurile triumfului de la alegerile lcoale, de numai constientizeaza ca acest eveniment laic si religios se desfasoara anual la Iasi sub patronajul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei si al Primariei Iasi, ci nu sub cel al Ministerului Mediului sau CJ. Nea Alexe, ia o pauza de putere, da-ti o tara jos costumul ala stramt de pe matale si limpezeste-ti tendintele disctatoriale cu oleaca de treaba administrativa prin ograda judetului, ca perioada vorbelor a trecut!

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here