“Atleta” Chichirau fuge de confruntari inainte de startul campaniei electorale. Infantilismul deputatei care da tarcoale Primariei Iasi

0
54

Ce s-a intamplat duminica la Iasi ridica enorme semne de intrebare cu privire la discernamantul, asumarea si capacitatile mentale ale unora dintre vanatorii primului scaun din Palatul Roznovanu.

Deputata Cosette Chichirau, singura femeie care si-a anuntat intentia de a-si trage scaunul de sub fund lui Chirica, se pare caisi bate joc de increderea iesenilor si a colegilor de alianta. Aceasta a fost aşteptată mai bine de jumatate de ora pentru a lua parte la o dezbatere în cadrul Alianţei USR Plus, în care trebuiau prezentate proiectele pentru Iaşi ale candidaţilor celor două partide ale alianţei USR – PLUS la Primăria Iaşi, Cosette Chichirău (USR) şi Liviu Iolu (PLUS).

Chichirau a anunţat  vineri seara câţiva jurnalişti din presa locală că nu va mai participa la dezbatere, anuntul fiind făcut public sâmbătă după amiaza pe pagina de socializare a USR Iaşi. Liviu Iolu a aflat de la ziarişti că deputatul Cosette Chichirău a amânat unilateral dezbaterea de duminică.

Nu am fost anunţat direct. Am primit un mesaj că presa din Iaşi a fost anunţată de amânarea dezbaterii, lucru care pentru noi este neprotocolar, să zicem, pentru că a fost o dezbatere decisă împreună şi trebuia să o ţinem împreună. Din punctul meu de vedere, o dezbatere se desfăşoară în minim doi. Trebuie minim doi pentru o dezbatere. Trebuia să îşi prezinte şi Cosette Chichirău programul, dar în aceste condiţii îmi prezint programul pentru ieşeni, pentru cetăţenii Iaşiului. Avem în sală şi membri PLUS şi membri USR, susţinători, dar şi persoane care nu sunt membri de partid. Îmi voi prezenta programul care deja este afişat pe site-ul meu. Acesta era scopul dezbaterii de azi, să ne prezentăm programele, atât eu, cât şi candidatul USR, iar după aceea să alegem cel mai bun program, cea mai bună echipă pentru Iaşi”, a declarat jurnaliştilor Liviu Iolu.

Potrivit acestuia, într-o astfel de situaţie, Biroul Judeţean Iaşi al PLUS va anunţa conducerea reunită a Alianţei USR PLUS că există un blocaj la nivel de desemnare a candidatului pentru Primăria Iaşi.

Cosette Chichirău, liderul USR Iaşi, a fost sunata de jurnalisti intreaga duminica, dar aceasta a refuzat sa raspunda la telefon, semn al unei reale probleme de comunicare, de intelegere mecanismelor publice de relationare si, nu in cele din urma, a unui major semn de infantilism.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

94 − = 86