Atmosferă de sărbătoare la Family Market! Ateliere sau spectacole de teatru şi magie pentru copii şi produse de Crăciun, în magazine

0
70

Luna cadourilor bate la ușă, iar cei care locuiesc în zonele Miroslava sau Bucium găsesc tot ce au nevoie de sărbători, pentru că au magazine și servicii utile, chiar în proximitate. A venit timpul să fii creativ și să te pregătești de sărbătoare! Vino la Family Market și alege decorațiuni de poveste, preparate tradiționale, dulciuri, daruri pentru cei mici și multe alte obiecte cu dichis!

Family Market s-a pregătit de sărbătoare! Luminițele de Crăciun  creează decorul mult așteptat pentru seri pline de inspirație, iar magazinele ți-au pregătit articole cu tematică de Crăciun, dar și bunătăți pentru masa festivă.

Family Market înseamnă, înainte de toate, servicii variate şi experienţe pentru familie. La Family Market Miroslava și Bucium, pe tot parcursul lunii decembrie, copiii sunt așteptați de  gazdele BOO Party și Teatro Blu, în fiecare duminică, cu jocuri și concursuri, muzică și dans, spectacole de teatru și ateliere de creație.

În timp ce copiii au parte de multă distracție, părinții și bunicii pot merge la cumpărături, fie la supermarketul Auchan, fie la unul dintre numeroasele magazine, unde oferta diversificată include produse și servicii, care acoperă o gamă largă de preferințe.

Explorează varietatea de îmbrăcăminte tematică, jucării și decorațiuni de la Sinsay sau Pepco și creează ambianța de poveste pentru copilul tău cu produsele DIY de Crăciun de la Papiro!  

Carne proaspătă și preparate tradiționale găsești la Kosarom, Vascar și Meat Concept Store, iar diverse produse de băcănie poți alege de La Sibieni. EcoMuuu  completează oferta cu carne proaspătă de vânat și preparate bio din carne de vânat sau vită, pentru o masă de neuitat, iar Blanca, Frișcot, Dulcinella sau Dolciano vin cu delicii tentante, deserturi rafinate sau produse care amintesc de aroma Crăciunului de altădată. Adaugă puțină magie și însuflețește casa cu acele elemente cozy de la Saria sau Flower Boutique, care o vor face mai primitoare, și apelează la serviciile profesionale pe care curățătoria Omniclean și magazinul Cobyul le oferă!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here