Politrucii din PNL si PMP se opun infiintarii de organisme cu rol in dezvoltarea regiunii de nord-est

0
56

În urma şedinţei ordinare de astăzi a Consiliului Judeţean Iaşi a fost votat, de către o parte a consilierilor judeţeni, proiectul de hotărâre privind iniţierea demersurilor în vederea înfiinţării Fundaţiei pentru Dezvoltarea Moldovei (FPDM). Chiar daca din aceasta fundatie al carui obiectiv este accelerarea debitului la robinetul din care va curge lapte si miere pentru Moldova, face parte doar Iasul, preşedintele Consiliului Judeţean a declarat că este dezamăgit de atitudinea consilierilor judeţeni PNL şi PMP care au decis să încerce blocarea unui proiect foarte important nu doar pentru judeţul Iaşi, ci şi pentru întreaga regiune a Moldovei.

Sunt foarte dezamăgit de modul în care au înţeles colegii mei consilieri să dezbată un proiect foarte important al Iaşului şi al Moldovei. Astăzi era vorba doar despre iniţierea demersurilor pentru înfiinţarea acestei fundaţii. Îi asigur de pe acum pe toţi cei care vor dori, că sunt bineveniţi sa facă parte din această structură, indiferent de culoarea politică. Vrem să coagulăm în jurul nostru toată elita administrativă şi academică din Moldova. În loc să facem front comun, să devenim o forţă şi o voce care să conteze la Bucureşti, noi ne sabotăm din interior şi punem mai presus interesul electoral şi nu interesul judeţului” a declarat Maricel Popa.

Din fundaţie ar urma să  facă  parte reprezentanţii  administraţiilor judeţene din Moldova,   ai mediului universitar şi academic ieşean, dar şi ai societăţii civile.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 4 = 3