Azilele groazei: crimele de război pe timp de pace

0
165

„N-am știut” este cea mai mare și nenorocită minciună rostită vreodată de la vârful statului român. Este un cancer diagnosticat, în ultimă fază, al tuturor instituțiilor publice din România. De la vârf în jos. România este țara tragediilor inimaginabile, de la cluburi care ard ca niște foițe de hârtie, la secții ATI care explodează, la maternități în care bebelușii sunt incinerați, la azile de bătrâni unde săracii sunt maltratați, puși la muncă forțață, deposedați de pensii și de bunurile lor muncite o viață.
Dar în România nimeni n-a știut, pentru că, nu-i așa, în România nu există vinovați. Și prescrierile faptelor, constatate pe bandă rulantă de Instanța Supremă, în urma deciziilor CCR, ni-i arată zilnic pe infractorii care au fost părtași la uciderea românilor, ieșind din pușcării și rânjindu-ne în față și ei că n-au știut! În ce Justiție să te mai încrezi? Unde e dreptatea? Unde e omenia? Unde să mai fie speranța?
În lipsa oricăror vinovați, în România avem doar victime și îngeri. Azi toată lumea se întreabă revoltată cum cum este posibil ca în mileniul al III-lea să mai avem azile de exterminare a bătrânilor, la propriu, bătuți sălbatic, înfometați, jefuiți de bani, jefuiți de proprietățile lor. Bătrâni umiliți de brute sălbatice care primeau bani de la stat, bani publici, banii noștri, tocmai ca să aibă grijă de ei!
Iar acești nenorociți, cu complicitatea unui întreg sistem, de sus până jos, ce-a făcut? A organizat un sinistru campionat de bătut bătrâni! Niște brute protejate de clanuri pesediste, de la primar, ministru, șef de agenții de stat, de șefa Agenției de Plăți și Inspecție Socială, care trebuia să monitorizeze tocmai zilele acestea de bătăile și ce se întâmplă acolo.
Dar cine era șefa Agenției respective? Era o amantă de ministru adusă de la Botoșani, care până atunci lucrase la un cinematograf. Până și porcii din cel mai amărât coteț din țara asta erau hrăniți mai bine îngrijiți decât bătrânii de acolo!
Ne mai întrebăm cum e posibil așa ceva? Păi e posibil, în lipsa justiției, în lipsa oricărui sistem de control. Căci cei puși să controleze măcar au cauționat și ferit de impedimente aceste azile ale groazei, dacă nu cumva au fost și ei pioni au unora de mai sus care au și gândit afacerea care aduce a crime de război spre bucuria propriilor buzunare. Noi nu avem nevoie, iată, în România, de un asupritor care să ne declare război și să ne ucidă și maltrateze semenii. Pe timp de pace, clanurile mafiote pesediste din politică, aliatele peneliștilor de la guvernare, prin locotenenți zeloși, orchestrează pe teritoriul național un adevărat genocid al vârstnicilor rămași fără puteri și fără apărare. Fix vârstnicii pe care PSD-ul se laudă că îi reprezintă și pentru binele cărora se tot cocoață la putere.
Azi, peneliștii își doresc mai mult ca oricând să devină și ei pesediști. Nu e de mirare, prin urmare, că și Ciucă, ca premier, a ignorat rapoartele oficiale pe care le-a primit despre odioasele azile în care erau maltratați bătrâni. Despre Firea, Pandele, Budăi, Ciolacu sau Rafila ce să mai spunem? Toți sunt astăzi, în mod clar, PSD și PNL, parte a aceluiași uriaș grup infracțional organizat care a tolerat și susținut crime de război pe teritoriul țării noastre.
Votați PSD și PNL la anul, ca să aibă grijă de voi la bătrânețe!
Marius BODEA- Senator USR de Iași

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

30 − = 27