Bag Expo si Expomineralia, la Palas: promotii ispititoare si o noua colectie de genti si bijuterii

0
62

Pasionații de accesorii sunt invitați începând de vineri la Palas, pentru a descoperi propunerile primelor ediții din acest an ale târgurilor îndrăgite Bag Expo și Expomineralia. Vor fi surprinși cu promoții de până la 30%, noi modele de genți și o selecție de bijuterii din ametist.

În perioada 2 – 11 februarie 2018, parterul Atriumului Palas Mall va găzdui târgurile Bag Expo și Expomineralia, venind în întâmpinarea celor care iubesc bijuteriile și accesoriile. Prima ediție din acest an a Bag Expo aduce oferte ispititoare, de până la 30%, la gențile din sezonul toamnă – iarnă. În plus, va fi prezentată și noua colecție de accesorii, ce propune o varietate de genți adaptate noilor tendințe, care impresionează prin detalii, design şi paleta de culori. Bag Expo reuneşte mii de articole, potrivite oricărui stil, vârstă și preferințe. Plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsacuri, borsete, portofele şi curele sunt doar o parte dintre propunerile Bag Expo pentru clienţi.

În aceeași perioadă se va desfășura și târgul de pietre preţioase şi semipreţioase Expomineralia. Toți cei care iubesc podoabele sunt invitați să admire și să cumpere bijuterii felurite, strălucitoare și în modele dichisite. Acestă ediție va avea în centrul atenției ametistul, considerat cristalul spiritualității, cu rol protector. Vizitatorii vor descoperi o colecție de roci, geode, flori de mină și bijuterii din piatra în nuanțe violet. În plus, vor fi prezentate și sugestii de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților. În funcție de preferinţele lor, clienţii îşi vor putea îmbogăţi colecţiile cu accesorii și decoraţiuni realizate din peste 180 de tipuri de pietre prețioase, cristale, perle sau lemn, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 6 = 1