Bahmuteanca da de pamant cu Chirica in cazul bazinului olimpic de la Iasi. “Luati-va calabalacul si plecati acasa, ca nu aveti ce cauta la Primarie!”

0
82

Adriana Bahmuteanu, jurnalista si consilier de dezvoltare personala, s-a deplasat ieri la Iasi pentru a face un live dintre ruinele celebrului bazin olimpic care a facut agenda electorala a fiecarui neispravit de candidat la Primarie sau la Parlament. Dintre ruine si printre aurolacii care locuiesc acum in tribuna bazinului, Adriana Bahmuteanu a tinut sa transmita un mesaj simplu si limpede.


“Romania da campionii la inot, Municipiul Iasi are un bazin olimpic in ruina de 30 de ani! Rusine politicienilor care se lauda cu performantele sportivilor! Neispravitilor, n-ati facut nimic pentru acesti copii, n-ati construit o sala de sport, un bazin, i-ati tinut in saracie de 30 de ani, cu parintii plecati in strainatate dupa o coaja de paine! Toti care au trecut pe la conducerea Primariei Iasi au primis ca o sa-l repare, ca or sa-l termine ..Au facut pe dracu ghem, n-au facut nimic.
Campionul national la inot este un tanar din Iasi, Radu Andrei Soroceanu. Poate ar fi calcat si el pe urmele lui David Popovici, campion mondial la inot, dar nu a avut aceasta sansa pentru ca in Iasi nu exista un bazin olimpic de inot. Acest sportiv din Iasi s-a antrenat la un bazin la jumatea unui bazin olimpic, deci nu a avut unde sa se antreneze. Frangem ariple multor tineri care vor sa faca performanta in sport, sa faca ceva in viata, dar cu acesti politicieni pe care ii avem si de care mie mi-e scarba, si care nu ma reprezinta, nu este posibil. De 30 de ani, toti nesimtitii care au trecut pe la conducerea municipalitatii nu au reusit sa-l termine. Oare domnul Chirica nu ar trebui sa-si dea demisia. Eu zic sa va luati calabalicul si sa plecati. Sa ii lasati pe altii mai buni in locul d-voastra, ca nu aveti ce sa cautati la primarie
”, este mesajul Adrianei Bahmuteanu.
Comunicatorii lui Chirica s-au abtinut sa o preia pe influencera Adriana Bahmuteanu pe pagina oficiala a institutiei, asa cum au facut cu Dana Budeanu sau alti laudatori de pe malurile Dambovitei care s-au plimbat pe axa Piata Unirii- Palas.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here