Balmus, fochistul cazanului cu tuica, vrea primar ma, muica! Vosganian si-a gasit cocos pentru gaina evazionista

0
59

Desprins parca din emisiunea Prodancei, fata de vestiar a fotbalului autohton, “Gospodar caut pereche”, candidatul ALDE de Bals, comuna cu penale state administrative, face pe dracu in patru sa devina popular. Sub bagheta regizorala a lui badea Chirila de la Barnova, care i-a strecurat vreo cateva strategii de candidaturi la foc mic, in consonanta cu putinta omului de a strabate mandatele infasurat ca un colet cu panglica tricolora pe diagonala, candidatul de Bals a inceput sa se simta precum personajul principal din spotul cu magiun de Mahmudia. Mai furand din emisiunile de flirt rascopt, mai de pe la Acces Direct sau de prin peregrinarile pescarului hoinar, Balmus Miluta, fie-i numele de ulita!, a devenit cobaiul scenaritei electorale.

Fara sa aiba habar de bataia de joc la care este supus, omului i se pun in maini diferite vatraie, ca in filmele hard,  si i se arunca in cadru tot felul de batranei, ca in clipurile cu Pomohaci. Babele rad in batista, fara ascunzisuri, fatis, cu toate cioatele de dinti la vedere.

Cum, maica, a ajuns sprancenatu’ aista sa candideze la primarie? Pai nu vezi ce deprinderi de tuicar are? E omu’ lu’ nebunu’ ala cu cioc si maine-poimaine vine si ne ia ouale la numarat ”, rad babele pe sub broboade.

Radicalii cu floarea prunii in gura si dulceata tuicii pe retina, isi mai aduc aminte de incantatiile patriotice cu suc de limba in dosuri si, pentru o cinzeaca, nu mai contenesc din  fleanca. Cazacu Nicu-Eduard “”Îmi place mult Miluță,un exemplu de bun roman,muncitor,drept și patriot!Baftă!”. Gratz Radu „Un om care face cinste României. Dumnezeu så-l Binecuvinteze pe acest om si tara cu oameni buni” sau Ferman Paul „Omul potrivit la locul potrivit! Succes politicianului de factură internațională.SUCCES!. Citind aceste laudatio altoite cu roua de pruna, te intrebi cum dracu au scapat vodcarii astia din falsa propaganda rusa desfasurata in campania electorala pentru vulpoiul de la Casa Alba? Hâc!

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 4 = 9