Bancpost dispare de la 3 ianuarie. Ce trebuie să știe cei care au carduri sau conturi la această instituție

0
62

Banca Transilvania a preluat Bancpost și a devenit proprietarul pachetului majoritar de acțiuni (99,15%) deținut de Eurobank Group la Bancpost, respectiv al acțiunilor deținute la ERB Retail Services IFN şi ERB Leasing IFN în aprilie 2018, iar pe 31 decembrie fuziunea a devenit efectivă juridic. De pe 3 ianuarie 2019, clienții Bancpost vor fi, în mod automat, clienți ai Băncii Transilvania.

„Achiziția Bancpost este un moment foarte important în povestea Băncii Transilvania şi un pas înainte în strategia noastră de consolidare a poziției pe piață. Urmează un plan ambițios de integrare în Grupul BT, bazat pe sinergiile Banca Transilvania – Bancpost. Suntem pregătiți să ne adaptăm noii dimensiuni pe care banca o va avea, iar angajamentul ferm al BT rămâne susținerea antreprenorilor şi economiei româneşti’, declara, în aprilie, Horia Ciorcilă, preşedintele Consiliului de Administrație, BT.

Cei care intră pe site-ul Bancpost sunt întâmpinați acum cu acest mesaj: „Salut, Bancpost si Banca Transilvania devin aceeasi banca la finalul anului 2018, asa incat din 3 ianuarie 2019 te asteptam la BT cu Oferte de Bun Venit!  Serviciul de Fastbanking de la Bancpost va fi disponibil inca 6 luni pentru verificarea istoricului de tranzactionare in Bancpost. Poti sa il accesezi incepand cu 29.12.2018, strict pentru vizualizare, accesand link-ul https://fastbanking.bancpost.ro/iBankWeb Incepand cu 03.01.2019 serviciul Fastbanking va fi inlocuit cu BT24 Internet Banking.” Mai multe informații pentru clienții Bancpost sunt pe site-ul Băncii Transilvania: „ATM/POS-uri: Incepand cu 24 decembrie, ora 16:30, nu vor mai functiona POS-urile BP Clientii BP pot folosi ATM-urile BT la aceleasi costuri ca si la ATM-urile BP Carduri: Puteti folosi cardurile Bancpost pana in 2 ianuarie 2019, iar in timpul zilei de 2 ianuarie functioneaza cu intreruperi. Din 3 ianuarie vor deveni functionale noile carduri Banca Transilvania – nu uitati sa va activati noile carduri BT”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here