Bani grei bagati de Alexe in campanii de intoxicare a iesenilor

0
63

Campania electorala pentru intronarea lui Costel Alexe la sefia Consiliului Judtean Iasi a fost insotita de un sir de manipulari ordinare, prin mijloace asupra carora, institutiile statului, atat cat mai sunt printre ele segmente necontrolate politic, ar trebui sa demareze niste verificari. Una dintre manipularile ordinare la care faceam referire este data de panotajul electoral. Un exemplul cel mai elocvent este dat de suita de bannere care au impanzit judetul, prin care Alexe anunta realizari in curs, acolo unde de fapt, chiar daca primariile erau controlate de primari liberali, lucrarile se faceau cu bani alocati prin Consiliul Judetean condus de pesedistul Maricel Popa . Un alt exemplu de intoxicare a electoratului este panoul din imagine.

Acest afiș electoral din Iași este o manipulare PNL-ista. Ce reprezintă oare această informație electorală? NIMIC din punct de vedere practic!  Doar o minciuna electorala! In primul rand, Autostrada A8 nu costă doar 2,5 miliarde euro, valoarea ei fiind mult mai mare. Această sumă nu este alocată în acest moment. Apoi, nu există o cerere și un proiect de finanțare depuse la Comisia Europeană pentru execuția acestui proiect! Proiectele de SF și execuție nu sunt finalizate, iar pe tronsonul Tg.Neamt – Iași – Ungheni nici măcar nu este finalizată licitația. Acest afiș electoral ar putea fi încadrat la capitolul ÎNȘELĂCIUNE a electoratului de bună credință, fiind o promisiune pe care premeditat au gândit-o, dar fără a putea fi realizată”, sustine Catalin Urtoi, unul dintre militantii pentru construirea autostrazii.

Un alt exemplu e manipulare constanta este reprezentat de un site (Pulsul iesean), produs controlat de Alexe, care ii facea acestuia campanie electorala si pentru a carei continuitate se baga bani prin sapte maini.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here