Bătăi la Primăria Chisinău. Dorin Chirtoacă, tras de urechi. VIDEO

0
70

Show electoral cu pumni şi înjurături la Primărie. Şedinţa de astăzi a Consiliului Municipal Chişinău a fost întreruptă de agresări fizice şi verbale dintre consilieri şi câţiva deputaţi socialişti, care au dat buzna în sala de şedinţă.

Printre scandalagii se numără deputatul PSRM, Ion Ceban şi activistul Vitalie Voznoi. Spiritele s-au calmat abia după ce a intervenit poliţia, iar Vitalie Voznoi a fost reţinut de forţele de ordine, scrie Publika.md.

Începută şi de această dată cu întârziere de o jumătate de oră, şedinţa Consiliului municipal a fost întreruptă în momentul în care în sală au intrat deputaţii socialişti Ion Ceban şi Grigore Novac, acompaniaţi de câţiva activişti de partid.

În mod normal, acum trebuie să ne aşezăm. Domnule secretar, vă rog să vă luaţi locul în dreapta. Ei vor să facă bardac, dar, mă rog, asta e opţiunea lor. Mie îmi pare că băieţilor ăştia nu le plac fetele, vin toţi deasupra mea, nu înţeleg ce vor de la mine“, a spus Chirtoacă.

Spiritele s-au încins şi mai mult când în sala de şedinţe şi-a făcut apariţia preşedintele “Partidului Nostru”, Renato Usatâi.

Se apropie pupsicul principal. Salutări de la Batman. Ce mai face domnul Putin? E sănătos, bine?”, l-a salutat edilul Capitalei.

https://youtu.be/zqquKszrAbs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here