Bataie intre “Lenin” si “Stalin” in Piata Rosie din Moscova. De la ce a pornit disputa

0
64

Doi rusi deghizati in fostii lideri sovietici Vladimi Lenin si Iosif Stalin, care-si castiga existenta facand fotografii cu turistii din Piata Rosie din Moscova, au avut luni o disputa mai aprinsa terminata cu o plangere la politie.

“Liderul Marii Revolutii din Octombrie” s-a ales cu trei lovituri de umbrela pe spate, relateaza EFE citand presa locala. Cearta, produsa intr-un pasaj al metroului din capitala rusa, a inceput atunci cand Latif Valiev, alias “Stalin”, l-a acuzat pe colegul sau “revolutionar” Igor Gorbunov ca il “pacaleste” si colaboreaza mai des cu un alt interpret al dictatorului sovietic mort in 1953, relateaza Agerpres.

Potrivit plangerii depuse la politie, sosia lui Lenin a sustinut ca Igor Gorbunov i-ar fi aplicat trei lovituri cu o umbrela si, de altfel, a fost si la spital pentru ca un medic sa poata constata leziunile suferite de pe urma comportamentului violent al colegului sau. Nu este prima data cand se inregistreaza asemenea evenimente in centrul Moscovei. In urma cu patru ani, “dublurile” lui Lenin si ale tarului Nicolae al II-lea au fost amendate cu 20.000 de ruble (aproximativ 700 de dolari la cursul valutar din acel moment) pentru vandalism si consum de alcool pe strada

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here