Bataie pe ciolan in PSD Iasi! Un social democrat acuzat de fapte de coruptie ii cere demisia de onoare lui Mihai Chirica

0
62

Vicepreședintele organizaţiei judeţene a PSD Iași, Ovidiu Laicu, si-a dat arama pe fata, demonstrand ca este unealta lui Codrin Stefanescu. Laicu a solicitat, astăzi, printr-un comunicat de presă, demisia de onoare din funcția de președinte interimar al PSD Iași a lui Mihai Chirica.

De asemenea, printr-un memoriu adresat conducerii centrale a PSD, Ovidiu Laicu propune Biroului Permanent Național al partidului, suspendarea lui Mihai Chirica din funcția de vicepreședinte al PSD.

Ovidiu Laicu a precizat că aceste solicitări vin în urma declaraţiilor publice făcute de Mihai Chirica în ultima perioadă, pe care le consideră ostile Partidului Social Democrat, si ca “Mihai Chirica nu a fost mandatat să se exprime public, în numele Organizației PSD Iași împotriva propriului partid, a liderilor PSD și a Guvernului format de PSD”.

Ovidiu Laicu a mai declarant că toate declarațiile publice făcute de Mihai Chirica “au adus prejudicii grave imaginii și prestigiului PSD”.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 5