Big Brother la Dorohoi. Orasul natal al lui Nichita, monitorizat cu ajutorul a zeci de camere de supraveghere

0
70

Municipiul Dorohoi, vatra primarului cu care s-a pricopsit Iasul, este in pragul unei achizitii revolutionare pentru acest oras de provincie. Autoritatile locale au alocat 180.835 lei pentru achizitia unui sistem de supraveghere video in municipiul Dorohoi. Potrivit conditiilor stipulate in contractul de achizitii publice, garantia de participare a fost stabilita la 3.500 lei iar perioada de valabilitate a garantiei va fi de 90 de zile. Contractul consta in achizitia a 30 de camere de supraveghere cu zoom optic de 3 si 4x, precum si celelalte echipamente necesare dispeceratului si conexiunilor pe cei 50 de kilometri.
Obiectul prezentei proceduri de achizitie il reprezinta realizarea unui sistem de supraveghere video in Municipiul Dorohoi, corespunzator Proiectului Transfrontalier “Safety Information Systems in Road Traffic” din cadrul Programului Operaţional Comun România – Ucraina – Republica Moldova. Acesta va presupune montarea a 30 de camere video pentru supravegherea traficului şi monitorizarea sistemului de la un terminal din cadrul Poliţiei Locale, cu acces din partea Poliţiei Rutiere”, se arata in caietul de sarcini.
Lucrările vor implica instalarea la nivelul unui număr de 20 locatii a unui numar de 30 de camere, precum si instalarea la sediul Politiei Locale a echipamentelor necesare pentru stocarea imaginilor video si monitorizarea acestora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here