Blocurile clanului Boca, finantatorul campaniei lui Chirica, au intrat pe ultima sută de metri la avizare

0
58

Proiectul privind construire unor locuințe colective vizavi de Hotel Internațional a ajuns pe ultima sută de metri în procesul de obține a autorizației de construire. Este vorba despre inițiativa Rafant Company SRL, compania fiind deținută de sora unui consilier local PSD (Florin Boca).

Din informațiile apix.ro, proiectul, aflat în faza de întocmire a documentației tehnice pentru obținerea autorizației de construire, va fi discutat în această săptămână la Comisia de monumente istorice.

Potrivit Planului Urbanistic Zonal (PUZ), Rafant vreau construirea a trei corpuri de clădire: unul cu 7 etaje și două cu câte 5 etaje. Inițial, dezvoltatorul a propus un imobil cu 10 etaje și două cu un singur etaj. Planșa de reglementări urbanistice a fost modificată la solicitarea Comisiei Naționale a Monumentelor Istorice.

Rafant Company SRL are deja aprobat în Consiliul Local planul urbanistic pentru suprafața de peste 2.200 mp pe care o are la dispoziție pe std. Sf. Andrei și pe Splai Bahlui mal stâng. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 4 = 1