Bodyguarzii unei firme din Vaslui vor asigura paza la Finanţele iesene. Firma lui Adascalitei a pierdut un pot de peste 1,3 milioane de lei

0
59

Firma Sheriff Guard Protection S.R.L din Vaslui va asigura serviciile de paza la sediile structurilor subordonate DGRFP Iasi, pentru anul 2017. Pentru contractul de „servicii de investigatie si de siguranta, cu exceptia serviciilor de transport cu vehicule blindate”, valoarea contractului se ridica la suma de 1.322.000 lei.

Pentru aceasta licitatie au ofertat 6 firme – Dussmann Security Serv SRL Iasi, Real Protection Guard, Nord Est Security Force SRL, NPC Security- controlata de familia fostului deputat Constantin Adascalitei, Bronic Security Bucureşti si Sheriff Guard Protection SRL, dintre care au fost admise doar 3. Din cauza unor motive ce au tinut de depunerea necorespunzatoare a ofertelor, firmele Dussmann Security Serv SRL Iasi, Nord Est Security Force SRL si Bronic Security Bucureşti au fost descalificate din faza selectiei de oferte. (R.S.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here