Bugetarii de lux din Primarie, asmutiti impotriva adversarilor politici ai primarului. Greva japoneza pentru lefuri nesimtite

0
60

Cand e vorba de interesul cetateanului, bugetarii statuti din Palatul Roznovanu stramba din nas ori emit raspunsuri negative in cavalcada, dar cand le sunt puse in pericol lefurile lor nesimtite, bugetarii lui Chirica ies in strada si protesteaza. Asa s-a intamplat si in aceasta dimineata cand, in jur de 80 de angajati ai Primariei Iai si-au parasit birourile si au organizat un protest neautorizat in fata sediului Primariei Iasi.

Angajatii solicită votarea în regim de urgență a bugetului pe anul în curs și deblocarea negocierilor pe această temă. Reamintim că săptămâna trecută după o ședință de Consiliu Local care s-a desfășurat pe parcursul a peste 8 ore, bugetul Iașului nu a întrunit numărul de voturi necesar, acesta nefiind votat de reprezentanții PSD și USR PLUS. Bugetul a întrunit doar 13 voturi din partea reprezentanților PNL și PMP, aceștia nefiind majoritari în Consiliul local.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here