Burse ale locurilor de munca pentru absolventi, la Iasi si Pascani

0
61

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi organizează vineri, 18 octombrie 2019, între orele 930 – 1330, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi atât în municipiul Iaşi la Casa de Cultură a Studenţilor ”Sala Foaier”, cât şi în municipiul Paşcani la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu”.

AJOFM își propune, ca și în anii precedenți, să fie partenerul mediului privat ieşean şi să intermedieze dialogul direct între agenţii economici şi solicitanţii de loc de muncă prin organizarea acestui eveniment.

La Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi angajatorii au posibilitatea de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea angajării, putând beneficia de următoarele stimulente financiare acordate din Bugetul asigurărilor pentru şomaj:

  • 2250 lei/lună, pe o perioadă de 12 luni, pentru angajatorii care încadrează în muncă persoane aparținând grupurilor vulnerabile (tineri cu vârsta de până la 25 ani, absolvenți, șomeri în vârstă de peste 45 de ani, șomeri de lungă durată, persoane cu dizabilități, etc.);
  • 2250 lei/lună, pe o perioadă cuprinsă între 6–36 luni, pentru angajatorii care organizează programe de ucenicie la locul de muncă în vederea calificării persoanelor necalificate;
  • 2250 lei/lună, pe o perioadă de 6 luni, pentru angajatorii care încadrează stagiari (absolvenții de învățământ superior).

Agenţii economici interesaţi se pot adresa direct Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi, str. Cucu, nr.1, tel.0232254577, fax. 0232264682, confirmând participarea prin comunicarea numărului de locuri disponibile, meseria/funcţia, completând Anexa nr.1A conform prevederilor Legii nr.76/2002.

Pentru relaţii suplimentare poate fi apelat numărul de telefon 0232.254.578 sau e-mail: ajofm@is.anofm.ro

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here