BZN promite un spectacol de excepţie în noaptea de Revelion

0
64

Marile hituri ale trupei BZN vor putea fi ascultate în concertul pe care Jan Keizer şi Anny Schilder îl vor susţine în noaptea de Revelion pe scena din Piaţa Palatului Culturii. Cei doi solişti ai renumitei formaţii olandeze au susţinut astăzi o conferinţă de presă la Palatul Roznovanu, în compania primarului interimar Mihai Chirica. De asemenea, la conferinţă au participat şi prezentatorii spectacolului de Revelion, Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu.

Suntem onoraţi să fim la Iaşi pentru a doua oară. Este un oraş splendid. Publicul de aici este foarte cald şi suntem încântaţi că vom fi alături de ieşeni în această noapte specială. O să facem tot posibilul să aveţi o seară remarcabilă. Aici, ne simţim ca acasă”, a declarat Jan Keizer.  La rândul său, primarul interimar Mihai Chirica le-a mulţumit membrilor celebrei trupe olandeze pentru faptul că au ales să-şi petreacă noaptea de Revelion pe scena ieşeană. “Este onorant pentru noi să avem la trecerea dintre ani o formaţie de rezonanţă mondială”, a declarat edilul Iaşului.

BZN este prescurtarea folosită de formaţia olandeză Band Zonder Naam, care semnifică “trupa fără nume”. Trupa a fost înfiinţată în 1966 şi are peste 40 de albume vândute în milioane de copii şi zeci de discuri de aur şi de platină.

Jan Keizer şi-a început cariera ca baterist al trupei Empty Hearts. În 1969, Keizer l-a înlocuit pe toboşarul trupei BZN, în 1974 devenind şi solist vocal, după plecarea lui Jan Veerman. În 2000, Keizer a scos pe piaţă un album solo în limba franceză, urmat de alte două. Colaborarea cu Jan Veerman şi Jan Tujip s-a concretizat şi în plan managerial, cei trei deţinând compania JJJ Productions.

Anny Schilder s-a alăturat trupei BZN în 1976, impresionând în scurtă vreme prin calităţile sale vocale, mai ales pentru interpretarea hitului “Mon Amour”.

În 1991, BZN a aniversat 25 de ani de la înfiinţare printr-un concert în aer liber organizat în localitatea natală Volendam, atrăgând peste 50.000 de fani entuziasmaţi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here