Cadoul unicat de Paște îl găsești la Weekend-ul de Artă și Antichități, la Palas

0
69

Paștele se apropie cu pași repezi, iar în curând intrăm pe ultima sută de metri cu pregătirile. „Iepurașul” este așteptat în acest sfârșit de săptămână la Weekend-ul de Artă și Antichități din Palas, de unde poate să aleagă cadouri inegalabile.

 Până duminică, 25 aprilie 2021, Atriumul este cuprins de o atmosferă veselă, iar Iepurașul de Paște poate să aleagă un cadou unicat de la Weekend-ul de Artă și Antichități din Palas. Vino să descoperi cele mai spectaculoase obiecte și să afli frânturi din trecut de la colecționarii de amintiri!

Dacă ești în căutarea unui dar pentru ea, poți alege din colecțiile de cercei cu pietre prețioase sau semiprețioase, broșe elegante, seturi cu inel, lănțișor și pandantiv, care vor da oricărei ținute o strălucire aparte, brățări simple sau extravagante și alte propuneri inedite.  Pentru el, găsești vinyl-uri, CD-uri sau casete cu trupele lui preferate, aparate foto cu film sau CD Playere portabile. Și ceasurile de la branduri de renume pot fi cadoul perfect, iar dacă îți dorești să îl impresionezi, poți alege un pick-up sau chiar o mașină de scris.

Și colecționarii sunt așteptați la Weekend-ul de Artă și Antichități, de la Palas. Piese de numismatică, tablouri sau timbre sunt câteva dintre obiectele pe care expozanții le-au adus cu ei. Statuete inedite din bronz sau lemn pentru o notă de autenticitate, oglinzi spectaculoase, cu rame sculptate, vor da casei tale un aer elegant, lămpi simple sau cu vitralii, pe toate le găsești în Atrium.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here