Camelia Bogdanici a refuzat public trocului oferit de Bodea. “Sondajul PNL nu reprezinta vointa reala a iesenilor”

0
55

Candidatul UNPR la Primăria Municipiului Iasi, Camelia Margareta Bogdănici, a declarat că nu poate da curs invitației lansate de candidatul PNL, Marius Bodea.

Nu pot susține un candidat al PNL pentru Primăria Iași atâta timp cât întreaga echipă UNPR are o responsabilitate față de ieșeni și promisiunile susținute în fața electoratului. UNPR a promis că va promova femeile, iar aproape 24% la sută dintre candidații noștri sunt femei, la mare diferență de liberali care au în jur de 18% candidați femei. Am promis că vom propune oameni care nu au făcut politică, iar pe listele de la CLM Iași sunt mulți astfel de oameni, de exemplu chirurgul Alexandru Grigorovici.  În plus, consider că un consiliu local format din mai multe partide politice este în beneficiul ieșenilor. Nu ar fi corect faţă de electorat să iau o astfel de decizie, de a susține candidatul altui partid”, a declarat Camelia Bogdănici.

În plus, aceasta nu crede că cifrele sondajului PNL reprezintă voința reală a ieșenilor. Nu au fost consultați suficienți respondenți pentru a fi luat în calcul ca un sondaj cu rezultate semnificativ statistice. Candidatul UNPR la Primăria Iași Camelia Bogdănici susține că post-electoral reprezentanții UNPR vor fi parteneri în orice alianță care are ca scop susținerea proiectelor de dezvoltare a Iașului.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here