Camelia Gavrila da in judecata site-ul taximetristului Mircea Manolache. Vezi ce spune deputatul PSD despre candidatura la Primarie

0
61

Deputatul PSD, Camelia Gavrilă, președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport,  face unele precizări și declarații pentru a clarifica motivele ce se ascund în spatele unor articole și opinii comandate, apărute în ultimele săptămâni în mediul online. 

Competiția pentru Primăria Iași a început, deși mai sunt încă doi ani până la alegerile propriu-zise. Taberele se grupează, se înfruntă, iar oamenii politici cunoscuți,  bine poziționați în sondaje sunt atacați în mod nejustificat, uneori chiar din interiorul propriului partid. În calitate de parlamentar ieșean și ca profesor, în mod firesc proiectele mele urmăresc primordial educația, cultura, politicile de tineret, programele sociale, dar nu sunt indiferentă nici la problemele de mediu, aspecte legate de sănătate și demersuri pentru o viață sănătoasă, dezvoltarea urbană și provocările lumii contemporane, realitățile economice și sociale ale regiunii – aspecte ce fac parte, de altfel, din fișa postului unui deputat responsabil. Este evident că declarațiile mele politice și luările de poziție au deranjat și au generat speculații, analize și neliniști față de o posibilă candidatură la Primăria Municipiului Iași”, a spus Camelia Gavrila.

Intr-o abordare care lasa destul loc pentru interpretari privind viitoarea candidatura la Primaria Iasi, Camelia Gavrila revine asupra atacurilor media ce au vizat-o in aceasta perioada.

Intenția mea de a candida nu s-a conturat încă, deși știu că discuțiile, analizele din partid, opiniile din mediile sociologice și politice, bazate pe experiența și notorietatea mea, sunt luate în calcul ca recomandare pentru această poziție. Voi analiza această ipoteză la un anumit moment, pentru că îmi pasă de ieșeni, aparțin fundamental acestui oraș de care sunt legată afectiv, prin naștere, prin evoluție și studii, prin împlinirile în carieră. Știu că alături de o echipă competentă, într-o complementaritate a pregătirii și expertizelor în diferite domenii, valorificând idei, opinii, proiecte inspirate, pot să găsesc soluții și pot susține dezvoltarea unui Iași european, ancorat în secolul XXI, indiferent  de ipostaza în care voi continua parcursul profesional sau politic. În acest context urmăresc surprinsă, dar și amuzată, agresivitatea unor zone de presa obscura (n.r. deputatul Camelia Gavrila face referire la site-ul Buna Dimineata Iasi, controlat de consilierul judetean Mircea Manolacheîncercarea unor site-uri de a umbri activitatea mea, de a-și crește audiența prin false teme, acuze nedrepte, articole modeste și interpretări penibile, reluate periodic sub diferite forme.  O motivație ține și de refuzul colaborărilor sub formă de contract solicitate în repetate rânduri. În acest caz, iau în considerare o firească acțiune în instanță, căci nu accept ca activitatea mea profesională, cariera, proiectele politice – să fie umbrite de atacuri conjuncturale, dictate de diverse interese. Am făcut aceste precizări și declarații pentru a clarifica motivele ce se ascund în spatele unor articole și opinii comandate, apărute în ultimele săptămâni în mediul online, sfidând deontologia profesională pe care presa de calitate o respectă necondiționat. Îmi voi continua activitatea parlamentară cu aceeași seriozitate și implicare, acordând atenție domeniilor de competență și problemelor pe care ieșenii le semnalează, așa cum am făcut și până acum, în virtutea mandatului ce mi-a fost încredințat prin vot”, a spus Camelia Gavrila.

Radu SEICARU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 2