Camera de Comerţ anunţă o nouă conferinţă dedicată eficienţei energetice

0
56

Camera de Comert şi Industrie Iaşi, în calitate de partener al energynomics.ro, aduce în atenţia mediului de afaceri conferinţa „Eficienţă prin automatizare şi stocarea energiei”, organizată la Iaşi în ziua de 14 martie. Conferinţa face parte din campania la nivel naţional „Eficienţă energetică pentru rezultate care contează” şi îşi propune să crească nivelul de conştientizare şi de înţelegere asupra a ceea ce este şi a modului în care se poate îmbunătăţi eficienţa energetică.

În acest sens, companiile interesate şi consumatorii finali, inclusiv autorităţile publice locale, vor fi informate cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie. În cadrul aceste campanii, au fost invitaţi peste 100 de experţi din sectorul energetic, factori de decizie din autorităţile publice din România şi companii – de la start-up-uri şi IMM-uri, la cele mai mari întreprinderi – interesate de subiecte precum: legislaţia şi reglementările privind eficienţa energetică, finanţarea pentru proiecte de eficienţa energetică şi sprijin pentru autorităţile publice şi IMM-uri.

Conferinţa „Eficienţă prin automatizare şi stocarea energiei” se va desfăşura la Hotel Internaţional Iaşi, Sala Colocvium. Participarea este gratuită, dar condiţionată de confirmarea prealabilă la tel.: 021.2302022 sau e-mail: claudia.iancovici@wing-media.com.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 2 =