Campania inițiată la Iași, „Donăm azi, zâmbim mâine”, s-a extins și pentru Suceava și Timișoara Împreuna suntem mai puternici! Implica-te si ajuta eroii in alb!

0
63

652.999 de lei! Aceasta este suma pe care am oferit-o până acum, împreună, prin platforma „Donăm azi, zâmbim mâine”, direct spitalelor. Campania s-a extins și pentru unități medicale din Suceava și Timișoara, ajungând la 13 spitale către care oricine poate dona, printr-o simplă plată cu cardul, oricând și de oriunde. La nivel național, donația directă a companiei IULIUS pentru sistemul medical a ajuns la peste 150.000 de euro.

Platforma disponibilă pe www.iuliusincomunitate.ro a facilitat, până acum, donații directe către spitalele din Iași în valoare de aproximativ 502.400 de lei, dintre care peste 484.400 de lei reprezintă suma oferită de IULIUS. Este echivalentul a aproximativ 45.600 măști FFP2, 50.000 de combinezoane de protecție, 250.000 de mănuși, 20.000 de viziere sau 425 de tuburi de oxigen medicale. Așadar, orice ajutor contează și, împreună, putem fi alături de cei care salvează vieți. Au nevoie de noi, iar noi avem nevoie de ei!

 „Mulțumim tuturor oamenilor care au contribuit, cu mic, cu mare, la dotarea spitalului cu echipament de protecție și cu toate cele necesare pentru lupta împotriva COVID! Fiți siguri că toate materialele vor fi folosite cu extraordinară parcimonie, astfel încât să putem lucra în condiții de siguranță maximă, atât pentru personalul medical, cât și pentru pacienți. Vă asigurăm că spitalul nostru va crea condițiile cele mai bune pentru pacienții care vor fi tratați de COVID-19, iar personalul nostru va primi toate echipamentele necesare, astfel încât riscul de îmbolnăvire să fie minim. Vă mulțumesc tuturor celor care ați donat, ieșeni și din afara Iașului, pentru ajutorul acordat!”, a declarat Conf. dr. Cristina Grigorescu, Manager Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iași.

Acum putem ajuta și mai mult, pentru că extindem campania „Donăm azi, zâmbim mâine” cu unități medicale din Suceava și Timișoara. Compania IULIUS a făcut donații directe către acestea în valoare de 150.000 de lei și lansează un apel și către comunitățile de acolo pentru a se implica și a sprijini personalul medical, prin intermediul aceleiași platforme, care oferă „firul scurt” pentru ca sumele oferite să ajungă direct în conturile spitalelor.

În continuare, oricine poate ajuta spitalele din Iași, Suceava și Timișoara, printr-o simplă plată online pe www.iuliusincomunitate.ro, oricând și de oriunde. În cazul persoanelor fizice, plata se realizează cu cardul, fără comisioane, în timp ce companiile vor semna contracte de sponsorizare, pentru care primesc consiliere de la angajații companiei IULIUS, astfel încât procedura să se desfășoare cât mai rapid posibil. Mai mult, fiecare companie sau persoană fizică poate alege cărei unități medicale dintre cele 13 listate direcționează sumele, iar cei care doresc le pot transmite gândurile lor bune.

Până acum, suma totală oferită de IULIUS în sprijinul sistemului medical se ridică la peste 150.000 de euro (734.450 de lei). Cu excepția a 100.000 de lei, donați prin intermediul campaniei „Un Singur Cluj”, la Cluj-Napoca, restul sumei a fost virată direct în contul unor spitale din Iași, Timișoara și Suceava. Toate acestea pentru ca personalul medical, care este la datorie 24 de ore din 24, să fie protejat, și, la rândul său, să ne poată salva.

Platforma disponibilă pe www.iuliusincomunitate.ro a fost creată gratuit de compania ieșeană code 932, care a depus toate eforturile pentru a fi accesibilă într-un timp foarte scurt, iar pentru tranzacții nu se aplică comisioane, acestea fiind suportate de platforma plăționline.ro. Le mulțumim partenerilor pentru implicare și tuturor celor care contribuie la protejarea personalului medical.

Suntem mai puternici dacă ne susținem și acționăm responsabil, în spiritul binelui general, al întregii comunități.  Fii alături de eroii care luptă împotriva epidemiei! Donează astăzi, ca să zâmbim mâine, împreună!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here