Campionatul Mondial de Esports va fi gazduit la Iasi in 2023

0
65

Municipiul Iași a preluat rolul de oraș-gazdă a ediției din anul 2023 a Campionatului Mondial de Esports. Pentru a marca preluarea acestui titlu, Primăria Municipiului Iaşi va organiza miercuri, 30 martie 2022, începând cu ora 13.00, o conferinţă de presă în Sala “Vasile Pogor” a Palatului Roznovanu.

Pe lângă primarul Mihai Chirica, şi-au mai confirmat participarea Thomas Moldovan, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Sportului, Mara Mareş, Consilier de Stat în cadrul Cancelariei Primului Ministru, Adrian Socaciu, președintele Institutului Sportiv Român, precum şi Vlad Marinescu, președintele Federației Internaționale de Esports (IESF), alături de Boban Totovski, secretarul general al IEFS.

De asemenea, în cadrul conferinţei, vor avea intervenţii on-line domnul Carol-Eduard Novak, ministrul Sportului, domnii Sergiu Bura şi Ovidiu Pop, componenţi ai echipei One Tap Gaming, care a obţinut titlul de vicecampioană a ediţiei ode Esports orgaizată în 2021, precum şi domnul Mihai Cotos, de la Digital Crusade.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

84 − = 82