Capgemini Iasi împlineste 6 ani de activitate

0
71

Capgemini Services Romania, parte a grupului Capgemini, unul din cei mai importanți furnizori globali în domeniul consultanței, serviciilor de tehnologie și a serviciilor de outsourcing, sărbătorește șase ani de activitate în Iași.
În Iași, Capgemini și-a deschis sediul în 2009, iar din anul 2013 compania este prezentă în clădirea United Business Center 3 din ansamblul urbanistic Palas, unde ocupă o suprafaţă de 2.400 mp. În prezent, Capgemini numără aproximativ 350 de angajați. Centrul din Iași oferă servicii de IT outsourcing unor clienți recunoscuți la nivel mondial. Având angajați tineri, bine pregătiți și entuziaști, cu o medie de vârstă de 25 de ani, Capgemini Iași oferă fiecărui membru al echipei posibilitatea de a-și dezvolta potențialul: doar în acest an, compania a promovat intern 100 de angajaţi și plănuiește să depășească 400 de angajați, în total, în primele trei luni ale anului 2016.
„Punem accentul pe dezvoltarea internă a talentelor de care avem nevoie pentru a ne îndeplini ambiția de a fi partenerul ales de clienții noștri în optimizarea infrastructurii lor IT, pentru a aduce adevărată valoare business-ului lor. Abordarea noastră, „promote first, hire second”, s-a dovedit a fi simplă, dar foarte eficientă de-a lungul anilor. Rata promovărilor interne depășește cu mult recrutarea externă și am reușit să raportăm rezultate impresionante, prin dezvoltarea unor programe solide și continue de învățare și dezvoltare, asociate cu planificări de carieră și mentorat”, afirmă Teodora Alida Cucinschi, Centre Delivery Manager.
Programele de dezvoltare continuă, oferite de Capgemini, se adresează mai multor arii relevante din sfera de afaceri a companiei, de la leadership și management, la coaching, time management și limbi străine. Se pune, astfel, accent pe beneficiile pe termen lung aduse de certificări, precum cele tehnice, ITIL sau PRINCE 2.
Compania are un parteneriat de lungă durată cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, instituţiile culturale și asociațiile studențești, iar din 2009, a desfășurat mai multe programe educaționale dedicate tinerilor, precum ‘Master of Business Capgemini’ (un program de traininguri soft skills destinat studenților), Academia de SAP, Ziua Porților Deschise și numeroase internshipuri – toate având ca scop dezvoltarea calificărilor și competențelor studenților și ale proaspeților absolvenți şi pregătirea lor pentru o carieră în domeniul IT.
Cu aproapre 600 de angajați în Romania (2015), compania Capgemini Services oferă servicii și suport din două locații: București și Iași.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here