Capi PSD cu amante, politicieni penali si invitati din esalonul trei, la nunta fiicei lui Maricel Popa. Vezi lista invitatilor

0
80

Ceea ce se dorea a fi nunta anului la Iasi, nu a fost decat un balon de sapun. Pentru mult asteptata nunta a fiicei sale, seful judetului Iasi, Maricel Popa, a tinut amanetate luni de zile, importante sali de evenimente din Iasi, doar pentru hatarul propiu, si a tinut sa epateze printr-o petrecere somptuoasa, dar nu a facut decat sa cheltuie o gramada de bani pentru o petrecere comuna care nu s-a ridicat nici la jumate fata de petrecerea de nunta a fiicei consilierului sau personal, Gheorghe Nichita. Daca la fostul primar al Iasului au fost prezenti foarte multi membri ai Guvernului (ministrii Robert Cazanciuc, Remus Pricopie, Dan Sova, Eugen Teodorovici, Gabi Szabo, Doina Pană sau Nicolae Banicioiu), in frunte cu Liviu Dragnea si Gabriel Oprea, vicepremieri pe atunci, la nunta fiicei lui Maricel Popa nu a fost prezent decat Danut Andrusca, unul dintre cei mai penibili ministri din cabinetul Dancila, Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, trimis in judecata pentru fapte de coruptie, (n.r. acesta a venit insotit de amanta blonda, Nicol, o ardeleanca pe care a facut-o sefa de cabinet), sau Dumitru Buzatu, lider PSD de Vaslui.

Din Iasi au fost la aruncatul darului mai multi invitati cu dare de mana si functii publice, printre care Viorel Blajut- finantator PSD, Ioan Nani- director Antibiotice,  colonelul Mircea Tulica, seful Jandarmeriei Iasi si …doar trei consilieri locali PSD, din cei 14 social democrati, respective Gabriel Surdu, Corneliu Boisteanu si Gavril.

L-a infundat pe Adomnitei, iar acum face sluj la masa lui Popa

Toate aceste detalii care spun multe despre impotenta politica a tatalui, au trecut neobservate de frumoasa mireasa, Laura Deniss (n.r. director general adjunct la Omega Tehnoton), fiica presedintelui CJ. Dupa ceremonia religioasa care a avut loc la Biserica „Sfântul Sava”, cei 400 de invitati (n.r. cu 200 mai putini decat la nunta fiicei lui Nichita) au petrecut pana dimineata la Restaurantul La Castel pe muzica trupei Holograf si bandului lui Horia Brenciu. De remarcat este faptul ca de aranjamentele salii Balroom de la Castel au fost facute de Letitia Popa, nimeni alta decat fina fostului primar Gheorghe Nichita, cea care l-a infundat pe fostul presedinte al Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, in Dosarul Albumul.

Mirele, Bogdan Ștefan Vasilescu, este un tanar iesean care cochetează de mai multi ani cu mediul de afaceri local, unul dintre parteneri fiind chiar actualul socru. Mai mult, potrivit surselor, în perioada în care Maricel Popa a fost secretar de stat în Ministerul Economiei, între 2014 si 2015, consilier personal i-a fost chiar Bogdan Vasilescu. Nasi de cununie ai Laurei si Bogdan au fost notarii Adriana si Răzvan Antohie.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here