Caravana Națională de Informare și Campionatul Național de Fotbal al Fermierilor, la USV Iași

0
51

Facultatea de Agricultură din cadrul Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) va găzdui cele mai importante evenimente organizate în zona Moldovei de către Asociația Producătorilor de Porumb din România (APPR). Astfel, APPR – Mândru că sunt fermier, va organiza săptămâna aceasta Caravana Națională de Informare și etapa Iași a Campionatului Național de Fotbal al Fermierilor. Pe data de 9 martie, începând cu ora 17.00, va avea loc o dezbatere legată de noutățile Planului Național Strategic 2023-2027, la eveniment fiind invitați fermieri și reprezentanți Corteva care vor avea prezentări tehnice. Întâlnirea cu fermierii va avea loc în Sala Verde, etajul III al clădirii principale a USV Iași.
Activitatea de lobby reprezintă una din dimensiunile importante ale APPR. Întrucât conștientizăm rolul și importanța sprijinului financiar de care fermierii vor beneficia în perioada 2023-2027, continuăm să fim prezenți în Iași pentru a comunica fermierilor cele mai recente informații cu privire la Planul Național Strategic”, a transmis Alina Crețu, director executiv în cadrul APPR.
A doua zi, pe data de 10 martie, începând cu ora 9.30, va avea loc etapa regională – Iași a Campionatului de Fotbal, în baza sportivă a Universității. La campionat, sunt înscrise șapte echipe ale fermierilor – „Agronils”, „Agralpin”, „Panifcom”, „Agranat”, „Agralmixt”, „Elppy” și „Miracolul Naturii”, a opta echipă fiind USV – Agronomia Iași .
Aida PoPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 17 = 18