Casieria ApaVital de pe Cerna, închisă în perioada 1-15 august 2017

0
67

ApaVital aduce la cunoştinţa utilizatorilor săi că în perioada 1 -15 august 2017, casieria Cerna (strada Cerna, Piața Alexandru cel Bun), va fi închisă.

Alternativele de plată pentru perioada în care casieria va fi nefuncțională sunt însă multiple și la îndemâna tuturor utilizatorilor noștri: facturile pentru serviciile de apă și de canalizare se pot achita la Raiffeisen Bank sau la unitățile unde se pot efectua plăți Pay Point, comod şi în siguranţă. De asemenea, se pot efectua plăți online prin portalul www.apavital.ro, prin internet banking sau în numerar, la sediile altor instituții bancare. În situaţia în care plata facturii pentru serviciile de apă şi canalizare se face prin virament bancar, data plăţii este aceea la care contul creditorului a fost alimentat cu suma de bani care a făcut obiectul plăţii.

După perioada mai sus menţionată casieria Cerna îşi va reîncepe activitatea după programul normal de funcţionare: Luni – Vineri: 9.00-17.00.

Facturile solicitate prin contract de către utilizator, emise în această perioadă, vor putea fi ridicate de la casieria din Copou, strada Mihai Costăchescu nr. 6.

Marius GAVRILESCU        

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here