Catalin Ivan s-a inhaitat cu “Mitraliera” si Serban Nicolae, foste capuse PSD

0
63

Niciun compromis nu e prea mare, cand vine vorba de supravietuitori sociali cauzati de contexte politice. Este si cazul lui Catalin Ivan, a carui disperare ne demonsteaza ca-si poate schimba AND-ul, dar naravul ba.

Cătălin Ivan, fondator Alternativa pentru Demnitate Națională (AND), candidat pentru Camera Deputaților pe lista PER Iași, va organiza maine o conferinta, la Sediul central al Partidului Ecologist Român, eveniment la care vor fi prezenți liderii tuturor partidelor care sprijină candidații PER în alegerile parlamentare.

Am decis să intrăm alături de PER într-o construcție politică pentru aceste alegeri parlamentare, având credința că, prin unitate, vom reuși să străpungem blocada instaurată de actualele partide parlamentare și să le oferim votanților noștri șansa de a-și vedea în Forul Legislativ al țării adevărații aleși. Vom candida pe listele PER fără a ne pierde identitatea politică, dar și fără a irosi către Partidele-Mamut, Partidele-Stat, la redistribuire, voturile pe care ni le încredințează cetățenii.

Prin fixarea pragului electoral la 5%, partidele parlamentare se asigură că nici o altă formațiune politică nu le va strica jocurile nici în următorii patru ani. Noi, partidele mai mici, candidăm la fiecare alegeri, obținem un număr important de voturi, dar nu avem forța financiară a mamuților electorali care își decontează din banii românilor toate cheltuielile electorale. Voturile nu rămân ale noastre și ale celor care votează, ci se redistribuie printr-un algoritm total viciat“, a spus Ivan.

Ultimii care si-au exprimat adeziunea la PER, inainte de candidatura lui Ivan, sunt Catalin Radulescu, “deputatul Mitraliera” si Serban Nicolae, doi radicali si ridicoli alungati din PSD, fapt ce intareste celebra vorba din spatiul public, potrivit careia Partidul Ecologist este singurul partid care isi respecta doctrina- aduna toate gunoaiele.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here