Caz socant cercetat de criminalistii ieseni! O profesoară si-a transat sotul si l-a “plimbat” cu taxiul

0
53

O profesoară din Roman șochează o țară întreagă. Femeia și-ar fi tranșat soțul, după care ar fi pus bucăți din corpul acestuia într-un colet și s-ar fi urcat, în taxi, cu pachet cu tot. Șoferului i-a sa părut, însă, coletul pe care îl căra pasagera și a alertat poliția. Așa a fost făcută macabra descoperire. Ulterior, anchetatorii ar fi descoperit în casa femeii alte bucăţi din bărbat.
UPDATE – După ce şi-ar fi omorât soţul, femeia, în vârstă de 64 de ani, i-a tranşat trupul, apoi a mers cu un microbuz de pasageri zeci de kilometri, din Roman până în Târgu Frumos, ca să scape de sacul cu fragmentele umane. Potrivit unor surse din Poliţie, citate de Mediafax, aceasta coborât la Târgu Frumos dintr-un microbuz care venea de la Roman şi s-a urcat într-un taxi. După ce aceasta a coborât din autoturism, şoferul a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că bagajele unei cliente emanau un miros suspect, care semăna cu mirosul de cadavru.
Ulterior, femeia a fost oprită pe stradă de poliţişti, care au descoperit că în bagajele acesteia erau, ambalate în trei saci, braţele şi trunchiul unui bărbat.
Femeia a spus că bagajele îi fuseseră trimise de o persoană din Bucureşti şi că trebuia să le transporte la Roman, fără să ştie ce conţin, însă, pentru că a adormit în microbuz, a coborât la Târgu Frumos.
Aceasta a fost dusă la Poliţie, unde a recunoscut că braţele şi trunchiul aparţin soţului ei, pe care îl omorâse în apartamentul lor din Roman.
Poliţiştii şi procurorii au făcut percheziţii la locuinţa femeii, unde au găsit şi capul bărbatului, aruncat la coşul de gunoi, au mai spus surse din Poliţie, citat de aceeași sursă.
Ancheta în acest caz, începută iniţial de procurorii criminalişti din Iaşi, a fost preluată de cei din Neamţ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

71 + = 72