Caz umanitar! “Cel mai mare vis al meu este sa traiesc, sa dansez la nunta fiicei mele si sa am ocazia sa ma bucur de lucrurile firesti ale vietii”

0
251

“Da-i bani lui mami sa se faca sanatoasa si bine!” este mesajul emotionant transmis intr-un interviu de Melisa, fiica de 7 ani a iesencei Geanina Lisenchi, diagnosticata in 2013 cu tumora cerebrala si ependimom anaplazic gr.3. Pana la acest moment a fost operata pe creier de doua ori, la Iasi, dar starea de sanatate s-a agravat in ultima perioada.
Dupa 2 operatii la cap,care au scos la iveala tumori cerebrale maligne…a venit si ziua de 8.07.2015,cand in urma unui nou RMN,la doar 3 luni de la cea de-a II-a operatie,am aflat ca lucrurile nu evolueaza deloc in favoarea mea,adica tumora se dezvolta cu repeziciune atat in interiorul creierului,cat si in exteriorul cutiei craniene.Vestea m-a lovit ca un fulger si efectiv m-a lasat fara reactie.Cum sa mai reactionez cand eu inca port urmele primelor 2 operatii si mi se spune ca trebuie sa ma operez cat mai urgent ca sa-mi salvez viata?
Imi doresc sa fiu mama,sotie,prietena,imi doresc sa ma pot bucura de cuvintele fetitei mele care imi spune „MAMI TE IUBESC MULT DE TOT” ,imi doresc sa TRAIESC.Sunt momente in care corpul nu ma mai asculta(chiar si aceste randuri le scriu cu dificultate),cand fricile de tot felul isi fac aparitia si totusi…o forta mult mai puternica imi spune sa ma ridic si sa lupt.Dumnezeu ne iubeste si ma iubeste si pe mine, si lucreaza prin oameni.Vad acest lucru,deoarece foarte multa lume ma incurajeaza si-mi vine in ajutor.
Vreau sa traiesc,sa-mi vad fetita crescand frumos alaturi de mine,sa ma pot bucura de realizarile ei,caci are abia 7 anisori

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Dragii mei…fiecare zi pt.mine este o lupta.Am reusit sa obtin 2 raspunsuri care sincer mi-au spulberat sperantele.Primul a fost de la clinica Anadolu (Istanbul) care mi-au spus ca pot interveni chirurgical,dar exista riscul de a ramane paralizata(costul operatiei fiind de minim 31000 euro,fara analize suplimentare si recuperare),iar cel de-al doilea raspuns a venit de la Brain Institute(de la d-nul dr.Sergiu Stoica) de unde mi s-a precizat faptul ca pt.reusita operatiei este nevoie si de un medic plastician,pe care din pacate nu il au in echipa operatorie.
In acest moment,in conditiile in care tumora evolueaza galopant de la zi la zi,nu am gasit o clinica unde as putea sa ma operez si sa am sanse reale de reusita.In schimb, in contul meu s-au adunat 14000 ron(aici sunt inclusi si banii primiti de la cunostinte) si 1800 euro.,bani pt.care va multumesc din suflet,dar pana la suma care ar putea sa-mi ofere posibilitatea sa ma operez intr-o clinica care are nu doar medici de exceptie,ci si aparatura performanta, care sa reduca riscurile operatiei este un drum lung si anevoios.
Va rog sa fiti alaturi de mine,asa cum ati fost si pana acum si sa ma ajutati sa-mi recapat viata inapoi.
Va marturisesc ca cel mai mare vis al meu este sa traiesc,sa dansez la nunta fiicei mele si sa am ocazia sa ma bucur de lucrurile firesti ale vietii.Toate acestea le pot realiza doar cu ajutorul lui Dumnezeu si al vostru!
Daca cineva are informatii cu privire la o clinica specializata pe tumori cerebrale va rog sa ma ajutati cu orice informatie.Din pacate pt.a ajunge la o astfel de clinica costurile sunt f.mari,fabuloase as putea spune pt.noi.
Stiu ca acest lucru ar putea deveni posibil doar cu ajutorul financiar,oricat de mic din partea d-voastra. Pentru cei care doresc sa ma ajute exista un cont deschis la BANCA TRANSILVANIA,IASI un cont deschis pe numele LISENCHI IONELA GEANINA
EUR RO86BTRLEURCRT0073429701
RON RO88BTRL02401201734297XX
SWIFT BTRLRO22
tel.0752955755(sotul meu)
VA MULTUMESC SI VA DORESC SANATATE DIN TOATA INIMA!”geanina lisenchi5geanina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here