Cel mai ciudat detaliu din fotografia de grup cu nominalizații la Oscar

0
60

Cel mai ciudat detaliu din fotografia de grup cu nominalizații la Oscar. Fericiții nominalizați la premiile Oscar au stat umăr la umăr pentru a face fotografia anuală de grup, devinită deja tradiție. Evenimentul a avut loc cu patru săptămâni înainte de ceremonia de decernare a premiilor, iar imaginiea dată publicității conține un lucru cel puțin ciudat. Potrivit BBC, Agnes Varda, în vârstă de 89 de ani, este cea mai bătrână femeie nominalizată la Oscar în toată istoria acestor premii.

Din nefericire, din cauza unor probleme personale, regizorul belgian, nominalizat pentru cel mai bun film documentar la premiile Oscar, nu a putut participa în persoană la ședința foto de grup. Așa că, regizorul adjunct i-a imprimat imaginea pe o bucată de carton și i-a decupat silueta. 

Regizorul adjunct a ținut imaginea de carton lângă el în timpul ședinței, fiind primul participant la poza de grup care face acest lucru. Imaginea pare foarte reală, iar cel care privește trebuie să fie foarte atent pentru a descoperi detaliul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 6