Centrele de relații cu publicul ale Delgaz Grid se redeschid, începând cu 3 ianuarie 2022

0
59

Clienții pot depune documentele necesare accesului la sistemul de distribuție al gazelor naturale/energiei electrice la centrele și punctele de lucru, dar și online pe site-ul delgaz.ro.
Începând cu 3 ianuarie 2022, centrele de relații cu publicul ale Delgaz Grid se redeschid în toate cele 20 de județe din aria de activitate a companiei. Acestea vor funcționa între orele 8 și 13 în zilele de luni, miercuri și vineri, respectiv între orele 12 și 16 în zilele de marți și joi. În același timp, punctele de lucru vor fi deschise primele două săptămâni din fiecare lună.
În județul Iași centrul de relații cu publicul funcționează la Iași, str. Petru Movilă nr. 7, iar puncte de lucru se află la Pașcani, str. Stadionului nr. 1 și Tg. Frumos, str. Bogdan Vodă nr. 5.
La centrele de relații cu publicul și punctele de lucru ale Delgaz Grid sunt preluate solicitările clienților privind racordarea la rețea, accesul la sistemul de distribuție, avize amplasament, puneri în funcțiune instalații de utilizare, copii după documentații tehnice, reclamații/ sesizări/ informații.
De asemenea, în cadrul acestora, se pot depune fișele de verificare/revizie a instalațiilor de utilizare gaze naturale sau se pot solicita copii după facturile de prestări servicii, emise de către Delgaz Grid.
Ca și alternativă la deplasarea la centrele de relații cu publicul, se recomandă clienților utilizarea platformei www.delgaz.ro unde, prin crearea unui cont, aceștia au posibilitatea depunerii online a cererilor/documentelor de acces la sistemul de distribuție. Totodată, clienții pot scrie pe adresele de e-mail, unde pot transmite orice fel de solicitare, https://delgaz.ro/despre-noi/servicii-online.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

63 − 55 =