Chinurile consilierului-poponet la Manchester. Uite cine nu il lasa pe gentlemanul Nedelcu sa vina la sedintele de Consiliu Local (FOTO)

0
51

Plecat la inceputul acestui an la Manchester, cu o bursa Erasmus, consilierul local independent, Vlad Nedelcu, a uitat sa se mai intoarca la treaba. Scopul declarat al plecarii acestuia a fost acela de a se specializa in arta contemporana, pentru a deveni curator de arta dar, asa cum se vede din fotografiile atasate, pentru micul consilier scapat la alaptat, cea mai actuala dorinta a lui e sa fie curtator de natura vie. Si cum cea mai buna aparare e atacul, anticipand reprosuri de pe malul Bahuiului, acesta a gasit o zi libera intre doua nopti albe si a lansat public un mesaj, pe pagina sa de facebook.
“În atentia opiniei publice! Tin să precizez că am înstiintat persoanele abilitate în organizarea sedintei de Consiliu Local de prezenta mea in Iasi in vederea participării la sedinta. De comun acord am stabilit o perioada probabila pentru organizarea Comisiilor de specialitate si a sedintei de plen. Cu parere de rau am constatat ca sedinta are loc in momentul in care trebuie sa ma intorc la studii. Încă o dată unii politicieni dovedesc neseriozitate. Pacat!”, a aruncat Casanova, mâţoiul în curtea CLM. Singura scuza a lui Nedelcu tine de incarcatura de frustrari acumulate din postura de coleg de stanga al avocatei consilier, Anca Preda, si de dreapta al consilierei Georgiana Melenciuc, drept pentru care ii intelegem dorinta de fuga fara intoarcere si de apropierea de sexul nabadaios. Problema e ca pentru desfraul bolfosului Cupidon in orasul industrializarii engleze, iesenii platesc lunar 750 de lei, suma ce reprezinta indemnizatia sa de consilier local.nedelcu cu alte doua pupezenedelcu cu doua pupezenedelcu cu o roscata nedelcu in clubvlad nedelcu cu brunetas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

28 − = 25