Chirica deschide un magazin non stop de suveniruri in Palatul Roznovanu. Biroul Presei, desfiintat pentru 3 brosuri si 2 magneti

1
56

Presa locala a fost sacrificata de primarul in functie, fara drept de apel. Biroul Presei din Palatul Roznovanu a fost desfiintat de primarul Mihai Chirica, peste noapte, dovedind faptul ca transparenta la care face apel edilul nu este decat o poleiala, un accesoriu la inceputul unui mandat ce va fi presarat de abuzuri. Sub masca bonoma a unui primar de tip nou, se ascunde un om din acelasi aluat ca predecesorii sai, din partea caruia iesenii ar trebui sa se astepte la lovituri neasteptate, sub centura interesului public, asa cum a fost si atitudinea sa fata de presa locala. Dupa ce a trambitat transparenta administrativa totala, care a avut ca efect imediat dimensionarea aparatului de comunicare al Primariei, Chirica a eliberat Biroul Presei de mobilierul cleios adus de prin casele nationalizate, si de singurul calculator pe care probabil ca regretatul Ion Mitican a predat la Clubul CFR primele notiuni IT, respectiv programele de scriere si formarea de foldere, pe motiv ca face igienizarea spatiului. Dupa 2 luni de igienizare, presa s-a pomenit peste noapte ca ramane la usa institutiei pentru ca edilul nu o mai doreste in Palatul Roznovanu. Practic, asa cum a declarat recent, edilul a ales sa inlocuiasca presa cu niste obiecte de promovare, mesterite in serie de vreo firma de casa, lasand sa se inteleaga ca aceste obiecte vor avea un impact mai mare decat mesajul pe care presa locala ar putea sa-l transmita despre Iasi.

Sunt magazine dedicate in toate complexele comerciale, de unde se pot lua suveniruri. Din pacate, pe pietonalul Stefan cel Mare nu s-a generat o astfel de activitate, motiv pentru care, Primaria va schimba destinatia Biroului Presei. In acea incapere, aflata la intrarea in Primarie, care este in curs de modernizare, vom face magazinul de suveniruri al orasului, deschis non-stop, inclusiv pe week-end. Toate materialele de promovare pe care le facem noi, vor fi fara adaos comercial, deci cu cat le tiparim cu atat la vindem. Vor fi produse aprobate de Primarie, la fel ca la Tipografia Mitropoliei”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Radu SEICARU

 

 

1 COMMENT

  1. ce dobitoc, foame de bani ,acestea sunt cuvintele ce pot descrie aceasta fapta poate fi oare ca nu a observat ca sunt destule magazine cu suveniruri sau poate vrea sa faca concurenta pulbere cu suvenirurile lui,orice ar fi ,mi se pare o absurditate,maine poimaine ce va mai vrea sa deschida acolo,covrigarie si un bar?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 4 = 1