Chirica si-a pus din nou Iasul in cap! O turma de porci mistreti se plimba pe malurile Ciricului. Chirica – “este un mediu prielnic, netoxic”

0
71

O situatie care a socat iesenii aflati la promenada sau in trecere pe malurile Ciricului, a fost surprinsa ziele acestea. O turma de porci mistreti s-a plimbat nestingherita prin parcarile de pe malul lacului, a scurmat prin resturile menajere lasate de grupurile “civilizate” de ieseni care au ales sa se isi petreaca timpul in natura si impotriva ei, si dupa o plimbare pe strada s-au retras in padure. De aceasta situatie a luat act si primaruol Mihai Chirica, care a sesizat Ocolul Silvic Iasi

Chiar dacă pare de necrezut, astăzi o turma de mistreți a apărut prin parcările de la Ciric. Știu și eu ce să zic?! Dacă trăiesc, înseamnă ca au cu ce se hrăni într-un mediu prielnic, netoxic, deși pare cam greu de adaptat la regimul urban. Am sesizat totuși Ocolul Silvic Iași pentru a lua măsurile necesare”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Aceasta postare in care edilul vorbeste despre mediu prielnic, netoxic, nu a facut decat sa inflameze iesenii.

Nu stiu ce sa zic despre mediul netoxic 🙂 Eu locuiesc in apropiere si stau cu geamurile inchise deoarece strada din fata blocului este un drum de pamant practic si cand trec betonierele, te sperii sa vezi cat de mult praf se ridica. Nici de liniste nu pot sa vorbesc, daca este sa iau in considerare ca aseara la ora 10 inca se lucra de zori la blocul de langa si caminoanele claxonau ca pe autostrada. De altfel, cautau si mistretii un apartament in noile blocuri pe care le construiti, din moment ce habitatul lor natural a fost distrus cu ajutorul ministrului Alexe. Ma amuzati pe zi ce trece cu ipocrizia dumneavoastra”, a spus Daniela Cristina Manole.

Eu cred că sunt niște porci sălbăticiți, dar vorbiți cu Costel – el știe destul de multe despre ecosisteme și speciile foarte dăunătoare”, a sugerat si Daniel Brunescu

Mistreții ies din pădure după hrană, pentru că adăpostul și restaurantul lor natural nu prea mai există. Înainte de a face o postare de acest gen trebuia să puneți mâna pe carte și aflați că nu înseamnă deloc că – i curat în oraș. Înseamnă doar că proiectele imobiliare le-au distrus habitatul. Întrebați-l pe dl Alexe, dumnealui ar trebui să fie mai bine informat”, l-a pus la punct pe edil, ieseanul Iulian Mofteescu.

Atat de curat e aerul din Iasi încât apar animalele sălbatice 😂😂😂 dacă o ținem tot așa, s-ar putea sa reapară dropia, mamuții și mai apoi dinozaurii. Felicitări celor care au schimbat clima și au readus un aer proaspăt la noi in oraș! Bravo, se văd imediat efectele noilor alegeri” Marian Cretu

Domnule primar , mai exista si turma de vaci din Pacurari . Pasune este vis a vis de Petrom si Omv, plus celelalte spatii verzi ingrijite de cetateni… Iasul este un oras viu, cu de toate”, a punctat si Liviu Dumitru Deris.

Ca de fiecare data, in dulcele stil mioritic, tot ce se petrece in Iasi, este despre porci si despre vaci. Unii polueaza la costum, altii salasluiesc intr-un mediu idilic, …prielnic si netoxic.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here