Cinci concerte de Crăciun la Opera Nationala din Iasi

0
56

Opera Națională Română Iași vă introduce în atmosfera sărbătorilor de iarnă. În această săptămână, Opera ieșeană va susține cinci concerte dedicate Crăciunului. Acestea vor avea loc joi, 21 decembrie, de la ora 20:30 , vineri, 22 decembrie, de la orele 17:00 și 20:00 și sâmbătă, 23 decembrie, de la orele 17:00 și 20:00.

”Inițial, am programat în această lună trei reprezentații de Crăciun, la fel ca anul trecut. Cererea de bilete a fost însă imensă, astfel că, din respect pentru publicul nostru, am decis să susținem încă două concerte, și la acestea tichetele de intrare fiind epuizate imediat. Sunt sigur că spectatorii vor fi încântați de programul ales, care va conține colinde și melodii de succes din repertoriul international” – a declarat managerul ONRI, Cosmin Marcovici.

Concertele de Crăciun din acest an vor aduce pe scenă soliști cunoscuți ai Operei ieșene: Simona Titieanu, Ana Maria Donose, Diana Bucur, Mihaela Grăjdeanu, Florentina Onică, Florena Radu, Angelica Mecu Solomon, Manuela Ipate, Sorana Nastasiu, Florin Guzgă, Cosmin Marcovici, Jean Kristof Bouton, Alexandru Savin și Petru Pavel.

Interpretează orchestra, corul (dirijor – Manuel Giugula) și corul de copii Juniorii Operei (dirijor – Raluca Zaharia).

Conducerea muzicală îi aparține dirijorului Emil Octav Ambrosă.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

31 − 21 =