Circulatia pe strada Arcu, inchisa pana la sfarsitul acestei saptamani

0
67

În perioada de 9 – 10 mai, între orele 22 și 6, circulația autovehiculelor pe str. Arcu, pe tronsonul cuprins de la intersecția cu străzile Gavriil Muzicescu și Gându, până la intersecția cu str. Gării, va fi închisă din cauza efectuării de către echipele Citadin SA a lucrărilor de refacere a carosabilului.
„Lucrările sunt făcute în scopul menţinerii tramei stradale în bună stare de exploatare şi siguranţă a circulaţiei. În timpul lucrărilor, pe tronsonul respectiv va fi asigurat accesul maşinilor de intervenţie ale Ambulanţei, Poliţiei, Jandarmeriei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, circulaţia autovehiculelor urmând să se facă conform schiţei ataşate”, precizează reprezentanții Primăriei Iași.
Potrivit programului întocmit de municipalitate, în această săptămână, echipele Citadin SA Iaşi execută, de asemenea, o serie de lucrări de reparații, montare de borduri și trasare de amrcaje rutiere pe carosabil în mai multe puncte din oraș. Astfel, se vor efectua reparaţii cu piatră spartă pe drumul care face legătura între oraș și viitorul Spital Regional de Urgență și pe str. Parcului, reparaţii cu piatră spartă şi montare de borduri pe str.Argeş 5, ridicarea căminelor de scurgere a apei pluviale la cotă pe strada Bradului, precum și reparaţii în zona Primăriei Iaşi, Stadionului Municipal „Emil Alexandrescu” și pe pietonalului Ştefan cel Mare și Sfânt, se vor monta borduri la parcările situate pe strada Stejar 37 și pe Şoseaua Nicolina 28, se vor monta borduri şi refacere pavajul de str. Universităţii nr. 16, str. Cucului și pe Șoseaua Păcurari.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here