Circulatie în ambele sensuri pe strada Ornescu

0
62

Începând cu ziua de miercuri, 4 iulie, circulația pe strada Ornescu se va desfășura în ambele sensuri. Decizia a fost luată la începutul lunii martie în Comisia de Circulație a municipalității și a fost aprobată de Poliția Municipiului Iași – Biroul Rutier.

Pentru implementarea acestei decizii au fost dispuse mai multe măsuri complementare. Astfel, pe strada Ornescu, între intersecția cu bulevardul Tudor Vladimirescu și intersecția cu strada Elena Doamna, va fi amplasat indicatorul rutier „Circulație în ambele sensuri”. De asemenea, pe strada Ornescu la intersecția cu strada Elena Doamna va fi amplasat indicatorul rutier „La dreapta”.

Instalația de semaforizare amplasată și aflată în funcțiune la intersecția străzilor Elena Doamna – Grigore Ghica Vodă – Ornescu va fi suplimentată prin amplasarea unui corp de semafor adresat conducătorilor auto de pe strada Ornescu – intersecția cu strada Elena Doamna. Pe lămpile de culoare roșie și verde ale corpului de semafor care urmează a fi instalat vor fi aplicate săgeți de culoare neagră care indică direcția de deplasare corespunzătoare acestora, respectiv către dreapta (spre Târgu Cucu). În acest sens, interdicția sau permisiunea de trecere impusă de semnalul luminos este limitată la direcția indicată prin aceste săgeți.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

45 − 39 =