Ciuhodaru vrea din nou la preşedenţia Colegiului Medicilor. “Voi asigura o echipă de avocaţi care să protejeze medicii”

1
71

Doctorul Tudor Ciuhodaru si-a anuntat din nou candidatura pentru preşedinţia Colegiului Medicilor, functie pentru care vor avea loc alegeri pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2015. Pentru bunastarea acestei profesii, Ciuhodaru propune trei obiective majore: condiţii de muncă adecvate, salarizare corespunzătoare şi desfiinţarea feudelor baronilor din sănătate.
Vreau sa ating aceste obiective prin trei măsuri clare: profesionalizarea conducerii Colegiului, asigurarea sprijinului pentru toţi medicii supuşi pe nedrept oprobiului public, decizii luate transparent şi democratic.
Profesionalizarea conducerii: cei aleşi să ne conducă se vor ocupa exclusiv, 24 de ore din 24, de Colegiu. Profesionalizarea va duce la o mai bună reprezentare şi promovare a cerinţelor noastre către decindenţii politici cât şi scurtarea timpului de analiză în comisii. Printr-un astfel de demers cei de la universităţile tehnice au reuşit triplarea veniturilor celor pe care îi reprezentau.Toţi am văzut că nu e posibil să ai zece slujbe şi să asiguri o activitate eficientă şi poate şi de asta durata rezolvării cazurilor în comisii a ajuns să depăşească chiar cinci ani.
Conducerea colegiului va asigura sprijinul public şi asistenţa juridică pentru orice coleg supus pe nedrept oprobriului. Este inadmisibil să fim bălăcăriţi oricând şi de oricine ţi nimeni să nu ia poziţie. Fiecare confrate are nevoie de sprijin juridic în astfel de situaţii. Voi asigura atât răspunsul public cât şi o echipă de avocaţi care să vă protejeze.
Comunicare directă va permite ca deciziile să fie luate transparent şi democratic în folosul fiecăruia dintre noi. A trecut vremea în care doar cineva ştie ce e bine pentru noi dar acţionează doar spre folosul propriu. Cei care mă cunosc ştiu bine că raspund oricând la solicitările oricărui coleg. Vă spun de pe acum că mandatul meu este pe masă, voi demisiona dacă nu voi face tot ceea ce vă propun azi”, este mesajul lansat de Tudor Ciuhodaru.

1 COMMENT

 1. Da, e bine ca te-ai gandit cum sa acoperi crimele unor medici, nimic nou. Pretentii la “ne-oprobiu” sa aveti atunci cand o sa va asumati si raspunderea pentru malpraxis; aia adevarata, nu batjocura de-acum.
  Pacat, te stimam ca medic d-le Ciuhodaru, dar vad ca vecinatatea cu toti nelegiuitii din sistem te-a ajuns pana si pe dumneata.
  Traiesti cu impresia ca toti medicii sunt pregatiti ca cei de la urgente?
  Dute-n medicina de familie si fa niste controale, ca pun pariu ca nu o sa crezi niciodata ca inca mai sunt medici-fosile care nu cunosc notiunea de “ambulatoriu”
  Dute-n medicina din clinici, unde la unele specializari inca se mai practica medicina de secol 18…si nu la dotari ma refer….
  Mi-a facut trimitere pentru operatie de fibrom si m-a intrebat daca vreau “in ambulatoriu”…in secolul 21, da! Bunica-miu a murit scapat pe scari de pe targa, in spital, avand doar o anemie, sub ochii mei! A murit de contuzie cerebrala, in anul de gratie 2013! N-am avut bani de avocati, ca si asa m-a jupuit popa la inmormantare, sa-l arda si pe ala iadul! Stiti ce i-a scris in certificatul de deces ca sa acopere crima? Pneumonie, ca la Canal!
  Deci e bine sa va uitati la barnele din ochii vostri mai intai! Si apoi sa cereti respect!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here