Clica mincinosilor! Cum falsifica realitatea o mana de liberali rasaditi printr-un blestem la carma judetului

0
213

Liberalii cu functii de conducere la nivelul judetului au plantat in mod voluntar si mincinos o serie de date si fotografii, menite a rastalmaci realitatea. Intr-o postare pe pagina oficiala a Consiliului Judetean Iasi, intitulata sugestiv “Imagini care vorbesc de la sine pe DJ 248A: Glodenii Gândului – Țibănești”, se infatiseaza niste neica-n drum topaind pe asfaltul electoral tocmai turnat peste asfaltul bun de dinainte, de firma de casa Eky Sam. Mincina vine tavalug, prima oara, la nivel textual.

Consiliul Județean a investit 7,41 de milioane de lei pentru  modernizarea a 6 kilometri de drum, care au fost preluați într-o stare deplorabilă. La finalizarea lucrărilor, Sorin Afloarei, vicepreședinte al CJ, și Andrei Cazacu, administrator public al județului, au făcut o vizită în teren, alături de directorul DJADP, Ciprian Ciucan, și de primarul comunei Țibănești, Neculai Munteanu.

Infrastructura rutieră este un indicator clar al gradului de dezvoltare al unei comunități. Administrația județeană și cea locală și-au asumat la preluarea mandatului acest obiectiv necesar pentru Țibănești și comunele din jur, ne-am ținut de cuvânt și am redat cetățenilor un drum modernizat, pe care să poată circula în condiții de siguranță. Finalizarea cu succes a acestui proiect demonstrează că parteneriatul dintre administrația județeană și cea locală este un generator al dezvoltării echitabile a județului. Îl felicit pe primarul Neculai Munteanu pentru dedicarea sa față de comunitatea din Țibănești! (n.r. ultima remarca sugereaza clar dorinta liberalilor de a-l sustine pe acest individ pentru un nou mandat, in conditiile in care administratia din Tibanesti nu a fost implicata deloc in acest proiect)”, a declarat Sorin Afloarei, vicepreședinte al CJ.

Ulterior, minciuna este imbrobodita si vizual, fiind prezentata o imagine, care se doreste a fi una in oglinda, cu o sectiune de drum care se vrea a fi de dinainte de inceperea lucrarilor, dar care in fapt reprezinta drumul de intrare in Glodenii Gandului, inainte de a fi reparat In anul 2020, in mandatul pesedistului Maricel Popa, si o portiune de drum reabilitat intre localitatile Glodenii Gandului si Razboieni. Mai mult, lucrarea contractata anul acesta pe tronsonul Glodenii Gandului – Tibanesti nu cuprinde si portiunea de intrare in Glodenii Gandului dinspre Tibana (sectiunea de drum ce apare in poza folosita de liberali), ci doar o portiune de la iesirea din localitate spre Razboieni.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here