Clubul Rotary paralizeaza circulatia rutiera in Iasi. Semimaratonul care va bloca jumatate de zi circulatia intre Copou si Palatul Culturii

0
54

Campaniile umanitare initiate la Iasi in ultima vreme se produc cu prea mult zgomot si, in parcursul lor, sunt afectate unele categorii de persoane, cum ar fi de pildă soferii si iesenii care se vor deplasa cu mijloacele de transport public. Clubului Rotary Iaşi Copou, cu largul concurs al Primăriei Iaşi, va bloca circulatia rutiera pe mai multe artere din Iasi, in cursul diminetii de duminica, pentru a desfasura un semimaraton cu finalitate sociala. Cei 600 de participanti anuntati vor alerga in scop caritabil, pentru a oferi burse elevilor din mediul rural pentru continuarea studiilor la liceele ieşene.
Astfel, pe 26 aprilie, de la ora 9.00, va avea loc la Iaşi prima cursă de semimaraton (21,5 kilometri), organizata de cele patru Cluburi Rotary din Iaşi, la iniţiativa Clubului Rotary Iaşi Copou.
Startul cursei de semimaraton se va da din faţa Palatului Culturii şi se va desfăşura pe traseul str. Anastasie Panu, str. Elena Doamna, şoseaua Păcurari cu întoarcere la sensul giratoriu din Păcurari, Piaţa Mihai Eminescu, str. Gavriil Musicescu, str. Arcu, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, având linia de sosire la Palatul Culturii. Pentru proba de semimaraton se vor parcurge două ture ale acestui traseu, cursa populară având un traseu pe străzile din jurul Palatului Culturii, iar cursa copiilor desfăşurându-se pe strada Anastasie Panu.
Având în vedere evenimentul, în data de 26.04.2015, între orele 7:00-13:00, vor fi operate urmatoarele modificări în circulaţia mijloacelor de transport public:
– traseele 1 (Copou – Podu Roş – Tudor Vladimirescu – Copou) şi traseul 8 (Copou – Tudor Vladimirescu – Podu Roş – Copou) vor fi deservite de autobuze;
– pe tronsonul Piaţa Palat – str. A. Panu – str. Elena Doamnă – Târgu Cucu – Pasaj Mihai Eminescu – şos. Păcurari – Rond Păcurari – str. G. Musicescu – b-dul Ştefan cel Mare şi Sfânt, se vor impune restricţii de circulaţie care vor putea duce la creşterea timpilor de efectuare a curselor care tranzitează zonele respective.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

67 + = 74