Cocalarii si alcoolistii au invadat Baza de agrement Ciric, locul unde nu te apara nimeni

0
65

Preturi mari, servicii deficitare si lipsa de siguranta, asta e descrierea vestitei Baze de agrement Ciric, locul in care s-au ingropat 1,5 milioane de euro. Desi este un obiectiv al Primariei Iasi, politistii locali lipsesc din peisaj, iar de securitatea acestui loc este asigurat de doi batrani de la o firma de paza, pusi sa indeparteze soferii care doresc sa intre in incinta bazei si, in cazul unor incidente, de interventia jandarmilor. Asa se face ca, in data de 19 iulie, ora 17.30, jandarmii au fost nevoiti sa intervina în zona Ciric, acolo unde doi golani aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice provocau dezordine la locul de agrement. Totodată, aceştia adresau injurii şi expresii jignitoare unei femei. La faţa locului jandarmii au acţionat pentru restabilirea ordinii, derbedeii în cauză fiind sancţionati contravenţional cu amenzi în valoare de 200 lei.

Printre interventiile din acest week-end ale jandarmilor ieseni s-au mai remarcat potolirea Altor betivani care isi faceau de cap in oras. Astfel, in data de 18 iulie a.c. în jurul orei 10.00, jandarmii ieşeni au intervenit pe str. Vasile Lupu din Iaşi, unde un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice adresa injurii şi expresii jignitoare altei persoane. Jandarmii au intervenit pentru stoparea comportamentului antisocial al bărbatului, iar după tabilirea identităţii, acesta a fost sancţionat cu amendă în valoare de 300 lei. Motivul invocat de contravenient a fost că, anterior, persoana căreia i-a adresat injurii   i-a atras atenţia să nu mai consume băuturi alcoolice în faţa blocului.

Tot in ziua de 18 iulie a.c. în jurul orei 16.30, jandarmii ieşeni au intervenit în zona unei staţii de autobuz de pe bd. Independenţei din Iaşi, unde o tânără aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, adresa cuvinte şi expresii jignitoare personelor care treceau prin zona. Tânăra în cauză a fost sancţionată cu amendă de 100 lei.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here